Öss Puanı Hesaplama Siteleri

2009 öss bu gün iyi veya kötü bir şekilde sona erdi. Birçok kişi beklediği şekilde doğru ve yanlış sorularını öğrendi. Sınav soruları zordu veya kolaydı. Bu dert artık geride kaldı ve 2009 ÖSS ye giren üniversite adaylarının önünde artık son bir belirsizlik kaldı. O da ÖSS puanı hesaplama. ÖSS puanı nasıl hesaplanacağı ÖSYM nin yayınlamış olduğu kitapçıkta belirtilmiş. Fakat biz sizleri sonrasında ÖSYM nin vermiş olduğu acayip formüllerle kafanızı karıştırmak istemiyoruz. Bu konuda farklı sitelerde ÖSS puanı hesaplama motorları mevcut. Kısa bir araştırma yaptım  ve siz ÖSS ye girenler için bir liste oluşturdum.
[ad name=”468*15 adsense”]
ÖSS Puanı Hesaplama Siteleri

  1. Össpuanhesaplama.net
  2. Öss . Net
  3. Fem Öss Puan Hesaplama Motoru

Bu üç site yeterli olacağı kanaatindeyim. Daha bir çok farklı site internetten bulunabilir. Fakat ben burada ÖSS puanı hesaplamada doğru sonuca en yakın

hesaplayanları listeledim.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir