11 Mart Diyanet Yeterlilik Sınavı Soruları ve Sınav Sonuçları

İşleri Başkanlığı tarihinde yapmış olduğu sınavı soruları yazımızın devamında yer alan linkten indirebilirsiniz. 11 Mart 2012 Tarihinde yapılan Diyanet İşleri Yeterlilik sınavına giren öğrencilerin çoğunluğu sınavın zorluğundan yakınmaktalar. Sınva giren adayların birçoğu soruların verilen eğitimin katbe tak üstünde olduğunda hem fikirler. Sınava giren bazı adayların ise soruların çalışan biri için rahatlıkla çözülebilecek zorlukta olduğu belirtilmiş ve soruların gerçek anlamda eleyici nitelikte olduğu facebook’taki çeşitli guruplarda dile getirilmiş.

11 Mart Diyanet Yeterlilik Soruları

11 Mart 2012 Tarihinde yapılan Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik Sınavı sonuçları nezaman açıklanacak?

12 Nisan 2012 Tarihinde açıklanacağı belirtilen Diyanet Yeterlilik Sınavı Sonuçlarına sınavlar açıklanır açıklanmaz aşağıda vereceğimiz linkten öğrenebilirsiniz.

12 Mart 2012 Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlilik Sınavı

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir