Nescafe Dolce Gusto Saç Kurutma Makinası

Bir İçecek markasının erkeklere özel saç kurutma makinası tasarladığını duysanız tepkiniz nasıl olurdu? Çok garip, gereksiz, absürt bir iş yapmış dersiniz herhalde. İşte bu garip yada absürt şeyi yapmış. ’nin kahve makinası serilerinden adını verdikleri saç kurutma makinası erkeklere özel olarak tasarlanmış.

Nescafe Dolce Gusto markanın anlaşına meydan okuyan bir iş yapmışa benziyor. Zira Nescafe markası ile üretilen ürün arasında bir bağ kurmak normal şartlarda mümkün değil. Buna apaçık bir devrim yada meydan okuma denilebilir. Tasarımında kalın siyah metalik renkler kullanılan ve kırmızı belirgin hatları ile tasarlanan saç kurutma makinası markanın renklerini çok iyi bir şekilde yansıtmış.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir