Jaguardan Eskiye Dönüş-D-Type Vision GT

Jagur arabalara oldum olası hayran kalmışımdır. Her erkeğin rüyalarını süsleyen bir modeli vardır ayrıca. Tabi ülkemizde ki vergi sistemi, markasının lüks sınıf araçlar üretmesi ve tabi paramızın olmayışı J bizleri daha az özellikteki araçları kullanmaya zorluyor.

Jaguar GT modelinde tıptı büyük abilerindeki gibi radikal bir değişiklikle yollarda boy göstermeye hazırlanıyor. Bu ultarmodern D-Type modeli tek parça yapısı ve aerodinamik verimliliğini abilerinden miras olarak almış görünüyor. Bununla beraber Vision GT modeli estetik farklılıklar taşıyor, esin kaynağı Jaguar olmayan bir hayvanı andırıyor. Kıvrımları bir köpek balığı ve yılanı andırıyor. Büyük bir yüzgeci olması nedeniyle adeta saldırmaya hazır bir köpek balığına veya yılana benziyor. Bazı modern teknolojik inovasyonlar yapılan araç hareket halindeyken frenlerin soğumasını sağlayan jantları bulunuyor. Aynı zamanda bir uzay aracını andıran direksiyonu bulunuyor. Tabi bunun yanında başka bir yenilik olarak aracın ön camı bulunmuyor.

Bu harika aracın tasarımıyla sizleri başbaşa bırakıyoruz. Aracın tasarımı hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir peki? Yorum yazarak bizimle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir