Apple WWDC 13 Haziranda Başlıyor

Apple WWDC 2016

Apple WWDC ne zaman başlayacak? WWDC Apple’ın geliştiricileri için her yıl düzenlediği 13 haziranda başlıyor. Etkinlik Sanfransisco da  Bill Graham Civic Auditorium’da düzenlenecek.

Apple WWDC de tanıtılması beklenenler arasında Apple’ın mobil cihazlarında kullanılan İOS 10’un tanıtılması bekleniyor. İOS 10 ile birlikte geliştirilmesi beklenenler arasında Apple Music yer alıyor. Apple Music’in eniden tasarlanması beklenti bekleniyor. Apple Music’in şarkı sözlerini desteklemesi bekleniyor. Aynı zamanda iPhone, iPad, Mac,  Apple TV ve Apple Watch için yeni yazılım geliştirmelerinin ve yeni uygulamaların tanıtılması bekleniyor. Yeni cihazların tanıtılması ise sürpriz olabilir. iPhone 7 modelinin tanıtılması bekleniyor. Şuradaki haberimizden iPhone 7 nin muhtemel özelliklerini okuyabilirsiniz.

Aynı zamanda Apple Siri ile ilgili bazı geliştirmelerin yapılması bekleniyor. 10.12 versiyonunun da tanıtılması bekleniyor.

Apple etkinlik sunumunu keynote, WWDC web sitesi ve WWDC uygulaması üzerinden yapacak.

İOS 10 ile Apple İOS 9.3.2 sürümü ile iPad’lerde yaşanan yazılımsal sorununda çözüleceği bekleniyor. Bir çok yazılımsal düzenleme ve boyut anlamında küçülmesi beklenen İOS 10 sürümü belki sürpriz yeniliklerle gelebilir.

Apple WWDC etkinliğinden sizin beklentileriniz neler? Yeni bir cihaz tanıtılması beklenmese bile tanıtılması sizce iyi olmaz mı? Beklentilerinizi yorumlar aracılığı ile paylaşabilirsiniz.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir