Yeni Nokia 500 Karışınızda

yakında piyasaya sunacağı

modelini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Nokia Avrupa sitesinde Nokia 500’ün özelliklerinide ayrıca duyurmuş. Nokia 500 Finlandiyalı üreticimizin işletim sistemi olan Symbian Anna işletim sistemini kullanacak. Nokia 500 giriş seviyesinde dokunmatik telefonlar

kategorisinde değerlendirilebilir.  Telefonun teknik özellikleri giriş seviyesi telefonlar için fazlasıyla yetecek özelliklerde. 1GHz ARM11 CPU, 256MB RAM ile birçok işlemi takılmadan yapabilecek güçte olan telefonumuz 3.2 inç ekrana sahip.
Nokia 500 ilk olarak siyah renk seçeneği ile satışa sunulacak. Yıl sonuna doğru ise mavi,kırmızı, mor, yeşil, sarı ve yeşil renk seçenekleri ile satışa sunulacak. Türkiyede satışa çıkış zamanı belli olmadığından şimdilik Nokia Türkiye’nin sayfasında yayınlanacak haberi bekleyeceğiz.

 

Nokia 500 Özellikleri:

  • 3.2 inç ekran
  • TFT 16 milyon renk 640*360 pixel çözünürlük ekran
  • 1 GHZ ARM 11 CPU
  • 256 MB RAM
  • Kapasitif dokunmatik ekran
  • 2 GB dahili hafıza-32 GB’ta kadar arttırılabilir

Nokia 500 Tanıtım Videosu:

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir