iPhone 8 Edge 2017 Yılında Gelebilir.

8 2017 Yılında Gelebilir.

iPhone 8 Edge  2017 yılında Çift Taraflı Kavisli Ekranla Gelebilir. iPhone 2017 yılında tanıtacağı telefonların ekranlarında radikal yeniliklerle gelebileceği belirtildi. Bu doğrultuda söylentilerin çokça söylenmeye başlandığı günümüzde IHS analisti Kevin Wang tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre 2017 yılında piyasaya sürülecek iPhone model telefonlarında çift taraflı kavisli ekranla geleceğini iddia etti.

Çinli sosyal network sitesi Weibo’daki hesabından yaptığı açıklamada Kevin Wang, Vivo XPlay 5 veya Galaxy S7 Edge benzeri bir model piyasaya süreceğini ve bu doğrultuda hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

Bir diğer Apple söylentisi ise 2017 model iPhone telefonlarının esnek OLED ekranlar ile geleceği yönünde. Şuradaki söylentiye göre Apple OLED ekran üreticileri ile görüşerek 2017-2018 yıllarında kullanmak üzere 100 milyon OLED ekran siparişi vermiş.

Wang, bu bilgileri temin ettiği kaynağını açıklamasa da , görülen o ki Apple’ın Asya pazarındaki on binlerce tedarikçisi ve üretici ortaklarından edinilen bilgiler olduğu tahmin ediliyor. Aynı zamanda iPhone’lar hakkında birçok sızıntı haberlerini yapan kişi olan Wang, geçtiğimiz haftalarda da iPhone 7 nin en az 32 GB’lik bir hafıza ile geleceğini belirtmiş.

edge.jpg" alt="iPhone 8 Edge" width="800" height="511" srcset="https://i2.wp.com/www.aksamuzeri.com/wp-content/uploads/2016/06/iphone-edge.jpg?w=800 800w, https://i2.wp.com/www.aksamuzeri.com/wp-content/uploads/2016/06/iphone-edge.jpg?resize=300%2C192 300w, https://i2.wp.com/www.aksamuzeri.com/wp-content/uploads/2016/06/iphone-edge.jpg?resize=600%2C383 600w" sizes="(max-width: 640px) 100vw, 640px" /> iPhone 8 Edge

Sağlam kaynakların aktardığı bilgiye göre Apple5.8 inç OLED ekranları Samsung’tan sipariş ettiği bilgisi sızdırıldı ve bu söylenti 5.8 inç kavisli ekran bir telefonun ancak 5.5 inç bir telefon ile kullanılabileceği anlamına geliyor.

Temel iletişim araçlarından olan ve artık herkesin vazgeçilmezi telefonların geleceğine yön vermesine alışkın olduğumuz Apple önümüzdeki yıllarda da sektöre yöne vereceğe ve sektöre dinamizm katmaya devam etmeye niyetli olduğu anlaşılıyor. Son zamanlarda Apple tarafında satışların beklenenin altında gerçekleşmesi Apple yöneticilerinin moralini bozmuş olmalı ki 2017 veya sonraki yıllarda benzer durum ile karşılaşmak istemiyor gibi görünüyorlar. Bu radikal değişime Apple kullanıcılarının hazır olup olmadığını ise bizlere zaman gösterecek. Genel kanı ise Apple’ın artık Samsung’u bazı noktalarda takip etmeye hatta daha ileri giderek  kopya etmeye başladığı yönünde.

Sizce kavisli bir ekrana sahip iPhone Edge (veya Apple ona hangi ismi verir ise o) modeli nasıl olur?

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir