Samsung A9 Pro Özellikleri ve Türkiye Satış Fiyatı

ve Türkiye Satış Fiyatı

Samsung geçtiğimiz Mart ayında orta üst segment için tanıtımını yaptığı Samsung Galaxy A9 Pro telefonunun duyurmuştur. Cihazın öne çıkan özelliklerinin başında ise 5000 mAh lik pil kapasitesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Galaxy A9 Pro özellikleri ve Satış Fiyatı

6 inç boyutlu devasa ekranda ve 1080p Full HD çözünürlük sunan yeni Phaplet telefonumuz Qualcom Snapdragon 652 işlemciden gücünü alıyor.

Plastik ürettiği için eleştiriye maruz kalan Samsung son zamanlarda piyasa sürdüğü telefonlarda kısmi olarak metal malzeme kullanıyor. Galaxy A9 Pro telefonumuz metal çerçeve ile geliyor ve cam tasarımı ile görünümü amiral gemilerden farkı yok gibi. 4 Gb RAM , 32 GB dahili depolama alanı ve 16 MP’lik arka kamerası bulunuyor.

5000 mAh çok iyi denilebilecek bir pil kapasitesi sunan telefon, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile kullanıcıya sunulacaktır.

Galaxy Pro Türkiye’ye önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor. Yurt dışı satış fiyatı 540 dolar olarak belirlenmiş.

Türkiye satış fiyatı günümüz kuru ile ve devletin aldığı vergilerde düşünüldüğü zaman 2000-2300 TL arasında satışa sunulması bekleniyor.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir