Kirpteksli Telefon Tasarimi

auto insurance quotes california

ir önceki yazımda kripteksli bir telefonu sizlere tanıtacağımı belirtmiştim. Şimdi bu telefonu tanıtma zamanı geldi sanırım.

Marc Schömann adlı bir abimiz yememiş içmemiş kripteksli bir telefon tasarlamış. Fakat bu yeni telefonumuzun diğer telefonlardan ayıran bazı özellikleri var. Bu kripteksli telefonumuzun herhangi bir tuşa takımı yok. Tuş takımı yerine telefonun ortasında dönem bir tuş takımı var ve bu tuş takımı 12 tane. Bu şu anlama geliyor; siz eğer uluslararası bir arama yapmak istediğiniz zaman uluslararası telefon kodlarını giremeyeceksiniz, kısacası uluslara arası bir telefon görüşmesi yapamayacaksınız.

Telefonun adı yok. Tasarımcısı bu telefona verecek bir ad bulamamış. Çok garip bir durum ama biz ona şimdilik kripteksli telefon diyelim.

Telefon ile görüşme yapabilmek için ise ilk önce telefonun üzerinde bulunan kırmızı led göstergesinin yeşile dönmesini beklemeniz gerekmekte, daha sonra ise telefonun ahize kısmından başlayarak aramak istediğiniz telefon numarasını sırasıyla çevirerek bir sıraya diziyorsunuz. Telefon numarası çalmaya başladığında ise kırmızı led yeşile dönüyor ve bu şekilde telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz.





kaynak : yanko design

zp8497586rq
zp8497586rq
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.