Yeni Ekolojik Telefon

Siemens elekronik yeni ev ve ofis telefonu tasarlamış. Bu yeni tasarımda diğer telefonlardan farklı olan unsur ise ilk olarak kullanılan materyallerin olması ve geri dönüştürülebilen materyallerin kullanılmış olması. Ayrıca kullanacağı enerjinin büyük bir kısmını üzerinde bulunan güneş enerjisi panelinden sağlıyormuş. ev ve ofis teknolojileri yetkililerinden Hans-Henning Brabänder yaptığı açıklamada ise şunu belirtiyor; “ev ve ofis kullanımı için yaptığımız bu yeşil telefon hayaldan öte bir ürün” olarak nitelendirdiklerini belirtmişler.

Telefonun tasarımının yaprak gibi yapılması ona farklı bir hava katmış doğrusu. Ayrcıa tuş takımı çok iyi uyarlanmış. Bunun yanında ekranının OLED ekran olması ise telefona farklı bir ayrıcalık katmış diyebiliriz.

Enerjisini güneş enerjisinden sağlayan modelinde ise ekranının ve tuş takımının OLED olması daha güzel olmuş. Fakat kullanım esnasında dikkat etmek gerekiyor. İstemeden de olsa yanlış numarayı arayabilirsiniz. Bizden söylemesi.







kaynak: yankodesign.com

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir