Birbirinden İlginç Apple iPhone Kılıfları

iphonecase14

unuz varsa onların çizilmesini önlemek için kılıf aramayan yoktur. Genellikle de çok klasik iPhone kılıfları ile karşılaştığınızdan eminim. Biraz farklı olmak istiyorsanız işte sizlere önerebileceğimiz bir kaç iPhone kılıf. Fakat bu kılıflar benzersiz ve harika tasarımı ile diğer iPhone kılıflarından ayrılıyor.

Pastırma iPhone Kılıfı

Pastırmaya benzer bir tasarıma sahip olan çok farklı ve eşi benzeri olmayana bir iPhone kılıfı. Bu kılıf ile iPhoneunuz çok lezzetli görüneceği kesin.

bacongadgets2 bacongadgets3

Örme İPhone

Efendim, annelerimizin örgü örme yeteneğinden biraz faydalanabiliriz. Bu kılıf bir japon tarafından yapılmış ve bence harika bir eser ortaya çıkmış. Japonlarla Türkler arasında ki ortak yönlerden birinin de güzel örgü örmek olduğunu öğrenmiş oluyoruz. 🙂

iphonecase13

Game Boy İPhone Kılıfı

Yıllar önce 1990’ların başlarında game boy diye bir cihaz bizim çocukluk yıllarımızın en eğlenceli vakit geçirgecimiz olmuştur. Bizim kuşakta-1980 kuşağı oluyor- game boy oynamayan yoktur diye tahmin ediyorum. Öyle ki Game boy turnuvaları yapardık. Her kesin elinde bir Game boy ve en son kaçıncı levele geleceğiz diye yarışırıdık. Neyse efendim eğer bu nostaljiyi tekrardan iPhone’unuz ile yaşamak istiyorsanız işte size fırsat. Bu kılıfı alın ve GamePhone’unuz olsun. Bu ismi de ben buldum. 🙂

iphonecase11

Lastik İPhone Kılıfı

Araba lastiği ile İPhone’un ne alakası var diyebilirsiz. Araba lastiğine benzer bir kenarı olan kılıf ile İPhone’larda görülen kenar aşınmalarının önüne geçmiş olacaksınız. İlginç bir tasarım.

iphonecase09 

İWood Kobra İPhone Kılıfı

Oduna benzer bir görünümü olan bu iWood Kobra İphone kılıfı ile iPhone’a farklı bir hava katabilirsiniz.

iphonecase05 iphonecase06

GoGo

Poly-karbon materyalden yapılmış olan ve iPhone’un kendi yumuşaklığından daha da yumuşak olan bir his veren bir özelliği olan bu kılıf aynı zamanda çok sağlam bir yapısı var.

iphonecase02

Çikolata iPhone Kılıf

Çikolataya benzer bir tasarımı olan ve dışarıdan bakıldığında ayırt edilmesi oldukça zor olan bir tasarımda yapılan bir kılıf. Bence güzel bir çalışmanın ürünü olmuş.

iphonecase01

Metalik Slider iPhone Kılıf

Metalik bir görünüme sahip olan ve slider özelliği ile rahat bir kullanım imkanı sağlayan bir iPhone kılıfı. Aynı zamanda Nike Air Max spor ayakkabınız ile güzel bir ikili oluşturacağı resimlerden de anlaşılıyor.

iphonecase12

Kabartmalı iPhone Kılıf

Görme özürlüler için tasarlanmış bir kılıf olan bu kılıf ile görme özürlü vatandaşların iPhone’un dokunmatik ekran özelliğinden faydalanmalarını sağlıyor.

iphonecase08 iphonecase07

Dexter iPhone Kılıf

Dexter markasının tasarladığı ve sert bir kabuk görünümünde olan güzel bir iPhone kılıfı.

iphonecase04 iphonecase03

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir