Pioneer Kuro Plazma Televizyon

geçtiğimiz aylarda üretimini durduracağını açıklamıştı. Peki diyeceksiniz bu yeni Pioneer Plazma haberi de neyin nesi. Pioneer kapatma kararından önce üretimine başladığı ve sınırlı sayıda üretilen Kuro Plazma televizyonlarının 1 Nisan itibariyle satışa sunulacağını duyurdu. Pionner’in yaptığı açıklamaya göre 4 yeni model ile satışa sunulacak olan Kuro modelleri şu şekilde; 50 inç Kurolar KRP-500A ve KRP-500M modelleri ile satışa sunulacak. 60 İnçlik Kurolar ise KRP-600A ve KRP-600M modelleri ile son kez satışta olacak.

PDP-6020FD_FRONT_300

Fiyat aralığı olarak 50 inç Kuro modelleri 2500$-3000$ dolar arasında satışa sunulacak. 60 inçlik modelleri ise 6000$ lık fiyatı ile alıcısını bekliyor.

Pioneer ayrıca satmış olduğu Plazma televizyonlara 2017 yılına kadar servis hizmeti sağlayacağını açıkladı. Bu sayede sattığı ürünün arkasında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Pioneer’a göre Kuro modeli dünya genelinde 2.8 milyon adet satmış. Tabi bu rakam yeni çıkacak olan modellerin satışları dahil değil.

Son olarak Pioneer yeni çıkacak olan Kuro plazma televizyonların satışını mağazalardan yapmayacak. Bunun yerine online olarak satışını yapacağını açıkladı.

Satın almak veya ürün hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir