Microsoft Vista’dan Windows 7”ye Ücretsiz Geçiş Takvimini Açıkladı

yetkilileri 1 Temmuz 2009 tarihinden itibaren Orjinal yüklü PC, notebook alan kullanıcılarına 30 Nisan 2010 tarihine kadar ücretsiz olarak sürüm yükseltmesinde bulunabileceklerini açıkladı. Microsoft bu güncellemenin nasıl işleyeceği hakkında bir takvim açıkladı.

Daha önce Microsoft tarafından ’nin 7 Ocak 2010’da kullanıcıları ile buluşacağını açıklanmıştı. Bu yükseltme takviminin açıklanması ile Orjinal Vista yüklü PC satışlarını olumlu etkileyeceği bekleniyor.

windows_7Bu takvim ise şu şekilde;

Ücretsiz sürüm yükseltmesinden faydalanabilmek için Vista yüklü PC’yi 1 Temmuz-31 Aralık 2009 tarihleri arasında satın almış olmanız gerekiyor. Aksi halde bu ücretsiz sürüm yükseltmeden yararlanamayacaksınız.

Yükseltme işlemleri sürümler arasında bire bir yapılacak. Yani Vista Home Premium kullanıcısı Windows 7 Home Premium sürümüne yükseltebilecek. Aynı şekilde 32 bit işletim sistemi ile 32 bit işletim sistemini güncelleyebileceksiniz. 32 bitten 64 bitlik bir işletim sistemine sürüm yükseltmesi yapamayacaksınız.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir