Samsung Güneş Enerjili Telefonunu Duyurdu

Samsung yeni güneş enerjili telefonu duyurdu.

Son zamanlarda ekolojik ürünlerin üretilmesine hız verildi. Bir çok firma artık daha çevreci ürünler üretir oldu. Bu kervana son olarak katılan bir diğer firma dünyanın lider telefon üreticilerinden Samsung Electronics.

samsung 

Yeni model Samsung telefonumuzu ismi henüz belli olmasa da sahip olacağı özellikler açıklandı. Yeni telefonda birçok farklı uygulama ile gelecek ve bu uygulamalar çevreye duyarlı tüketicilerin hassasiyetlerini ölçer nitelik taşıyacak. Örneğin siz araba kullanmak yerine yürümeyi tercih ettiğinizde “adım ölçeri” çalıştırdığınızda atmosfere atılmasını engellediğiniz CO2 miktarını ölçebileceksiniz. Samsung güneş enerjili telefonumuzun arkasında güneş enerjisini emen bir panel olacak ve siz nereye giderseniz gidin şarj olacak.

Güneş enerjili Samsung’un enerjisi sadece güneş enerjisi ile olmayacak tabi, telefonumuzla birlikte bir adet şarj makinası da gelecek. Çünkü henüz geliştirilen güneş panellerimiz telefonun ihtiyacı olan enerjiyi karşılayabilecek yeterlilikte değiller.

Güneş enerjili Samsung İngiltere’de 2009 yılının ikinci yarısında piyasaya  sürüleceği açıklandı. Ayrıca diğer cep telefonu üreticileri de boş durmuyorlar ve bu yeni güneş enerjili cep telefonlarını üretme aşamasında olduklarını Dünya Kongresinde açıklamış.

samsung-2

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir