Google virüs kapmayacak!

Google çok yakında yeni Chrome işletim sistemini çıkartacağını duyurdu.

https://www.custom-cable.co.uk/blog/levitra-from-canadian-pharmacy/

Açıklamada en dikakt çeken nokta ise yeni Chrome’un çıkmasından çok, Google’ın bu yeni sistemin hiçbir şekilde virüslerden, zararlı yazılımlardan etkilenemeyeceği ve güvenlik güncellemelerine gerek duymayacağı yönündeki sözleriydi. Bazı güvenlik uzmanları bu açıklamalar üzerine Google’ı ağır bir şekilde eleştirdiler.

Bir güvenlik uzmanı olan , ’ın bu iddiasının matematiksel olarak neredeyse imkansız olduğunu ve her işletim sisteminin virüs riski taşıdığını iddia etti. “Eğer sıfırdan işletim sistemi yazmış olsalardı bu mümkün olabilirdi ama Chrome’da bunun gerçek olduğunu iddia etmek ancak delilik olabilir” diye konuşan Schneier, Google’ın iddiasına en yakın şeyin işletim sisteminin kullanıcı etkileşimine gerek duymadan kendisini güncelleyebilmesi ve zararlı yazılımları temizleyebilmesi olabileceğini düşünüyor. Fakat Google bundan çok daha fazlasını vaadediyor.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir