12 Temmuz ÖSS Sonuçları

14 Haziran tarihinde yapılan ve tartışmalı soruları ile acaba iptal edilecek mi soruları ile geçen süreçte nihayet ÖSS sonuçları 12 temmuz’da açıklanacağı ÖSYM tarafından basın duyurusu ile açıklandı.

ÖSYM’nin yaptığı açıklayama göre 14 haziran ve 21 haziran tarihlerinde yapılan ÖSS ve sonuçları 12 Temmuz sabahı saat 10:30 da açıklanacağı duyuruldu. ÖSYM’nin yaptığı açıklama ise şu şekilde;

14 Haziran tarihinde yapılan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 21  Haziran tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavının (YDS) değerlendirilmesi ve ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının (OBP) hesaplanması çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 12 Temmuz Pazar  günü saat 10:00’da Yükseköğretim Kurulu Toplantı Salonunda basına açıklanacaktır. Adaylar 12 Temmuz 2009 Pazar günü saat 10:30‘dan itibaren http://oss.osym.gov.tr ve http://oss2009.osym.gov.tr internet adreslerinden

öğrenebileceklerdir.

Basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulur.

Sınava giren öğrenci kardeşlerimin hakkında hayırlısının olması dileğiyle…

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir