Ay Yapımdan Yeniz Dizi: Köstebek

Ay Yapımdan yeni dizi. dizisi. Çağatay Ulusoy‘un yeni dizisi Köstebek çok yakında televizyon ekranlarında olacak. Çağatay Ulusoy‘un rol arkadaşları kim olacak.

’dan yeni dizi geliyor. Yeni dizinin adının Köstebek olacağı medyada yer alan haberlerden anlaşılıyor. Yaz dizisi olarak yayınlanacak olan ve Çağatay Ulusoy’un başrolde yer alacağı bilinen dizinin diğer oyuncularının kimlerden oluşacağı ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Baş rollerinde Çağatay Ulusoy ve Zeynep Farah Abdullah’ın oynayacağı diziye yeni bir oyuncunun adı daha öne çıkmaya başladı. Öne çıkan bu oyuncumuz Nilay Cafer. Nilay Cafer isminin açıklanması ile Twitter’ta Trend Topic olan ikiliyi hayranları soru yağmuruna tutmuş.

NİLAY CAFER KİMDİR?
2015 yılının yaz aylarında Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan ve izlenme rekoru kıran Şehrin Melekleri isimli dizide canlandırdığı İdil karakteri ile tanıdığımız Nilay Cafer kimdir?
Nilay Cafer Oynadığı Ve Filmler:
Parmaklıklar Ardında
Araf Zamanı
Unutulmaz
Fatmagül’ün Suçu Ne
Herşey Yolunda Merkez
Yunus Emre Aşkın Sesi
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir