Kurtlar Vadisi Kanal 7 Ekranlarında Yeniden Başlıyor

yıllar önce ilginç bir slogan ile ekranlara gelmişti. “Bu bir mafya dizisidir” şeklinde ki sloganı ile çok tartışıldı. Hatta çocukların dizi yayınlandıktan sonraki gün kü davranışlarının değiştiği söylendi. Kanlı sahneleri eleştirildi. Kafa kesmeler, testere ile adam doğramalar gibi türlü aksiyonları ekranlara taşıdı Kurtlar Vadisi. bize yetmedi Kurtlar Vadisi Irak çekildi. Sinemada izlenme rekorları kırdı. Bu da yetmedi, Kurtlar Vadisi Terör çekildi fakat 1-2 bölüm sonunda yayından kalktı. Nedeni hala bilinmiyor.

Bunlar bize hala yetmedi, devamını istedik. Kurtlar Vadisi geldi ve 2 yıldır yayında. Yayından kalkmasına ekonomik kriz bile engel olamadı. Ve artık Kurtlar Vadisi İlk bölümü ile Ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi hayranları bilir, ilk bölümlerinin ne kadar da kaliteli olduğunu. Her hafta Salı, Çarşamba ve Cuma akşamları saat 21:00 de ekranlarında olacak. Hal böyle olunda artık haftanın 4 günü Kurtlar vadisini izleyebileceğiz. Bakalım buna ne diyecekler.

zp8497586rq
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

2 Comments

  1. admin 20/05/2009
  2. Kurt 20/05/2009