Vodafone Cep Limitsiz-Selim ile Tarife Reklamı

geçtiğimiz günlerde çok iddialı bir filmi ile sınırlı sınırsız kampanyasını duyurdu. reklamı olarak bilinen ve Vodafone'un eski adı Telsim ile özdeşleşen heryerde çekmez, sadece kırsal telefonudur, diğer opreratörleri aramak pahalıdır gibi önyargıları kırmak için yapılmış bir reklam kampanyası.

selim ile tarife" src="http://www.aksamuzeri.com/wp-content/uploads/2009/05/vodafoneselim-300x70.jpg" alt="vodafone selim ile tarife" width="399" height="93" srcset="https://i1.wp.com/www.aksamuzeri.com/wp-content/uploads/2009/05/vodafoneselim.jpg?resize=300%2C70 300w, https://i1.wp.com/www.aksamuzeri.com/wp-content/uploads/2009/05/vodafoneselim.jpg?w=732 732w" sizes="(max-width: 399px) 100vw, 399px" />

Bu reklam kampanyasını Vodafone yaptığına göre hala o eski olumsuz imajın yıkılamadığı anlaşılıyor. Bu durumdan şu sonucu çıkarabiliriz; Türk halkı ismi değişmiş olsa bile eski imajı olumsuz olan markalara çabuk inanmıyor. Bu belki yanlış olabilir ama göstergeler bunu gösteriyor.

Vodafone cep limitsiz tarifesi ile Sınırsız Konuşma Özgürlüğünüzü Elinize Alın

Vodaone yaptığı reklam kampanyasında Selim (Turkcell'im) karakteri  ile rakip operatöre gönderme yaparak “Sen Türkiyenin en büyük operatörü olabilirsin ama, bende dünyanın en büyük operatörlerinden biriyim” mesajını vermek istemiş. “Edirneden – Karsa” diye bir ifade geçiyor. Bu söz boşuna sarfedilmiş bir söz değil elbet. Hatırlarmısınız bilmem ama Turkcell'in bir ara dağda bayırda kırda çayırda çekmiş olduğu ve kapsama alanına vurgu yapan bir reklamı vardı. Bu reklama Vodafone ekibi taşlama yapmış ve bizim de kapsama alanımız en az senin kapsama alanın kadar demiş.

Gelelim tarifemizin ayrıntısına;

Vodafone Cep Limitsiz Tarifesi 3 farklı seçenek sunuyor. Bunlar;

  1. Vodafone arasında sınırsız konuşma
  2. Vodafone + Sabit hatlarla sınırsız konuşma
  3. Vodafone + Sabit hatlar + Diğer opertatörlerle ayda 500 dakika snırılı sınırsız konuşam

seçeneklerini sunuyor. Bu seçeneklerin fiyatları ise sırasıyla 25 TL, 35 TL, 45 TL ücretlendirilmiş. Tabi buna vergiler dahil değil. Bu vergiler eklendiği zaman yaklaşık 10 TL eklemeniz gerekiyor.

Tarifeye nasıl geçerim?

VODAFONE yazıp 7048'e SMS göndermeniz gerekiyor. Daha sonra size bir onay mesajı gelecek ve Vodafone cep limitsiz tarifesine geçmiş olacaksınız.

Selim ile Tarife Reklam Filmi İzle

selim-ile-tarife-ceplimitsiz-vodafo_shortfilms&related=1" type="application/x-shockwave-flash">selim-ile-tarife-ceplimitsiz-vodafo_shortfilms&related=1" />
zp8497586rq
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

  1. şara 10/07/2009