Vodafone Blackberry Storm Kampanyası

aylık 89 TL ye Storm kampanyası ile isteyen herkesi Blackberry sahibi yapıyor.
Vodafone için özel tasarlandığı için Vodafone dışında başka bir yere bulamayacaksınız. Vodafone un özellikleri ise gerçekten harika. Vodafone’a özel tasarlanan , yazı yazmada kolaylık sağlayan ve gerçek bir klavye gibi tepki veren dünyanın ilk “tıklanabilir” dokunmatik ekranına sahip. Cihaz, aynı anda tek ve çoklu dokunuşları takip ederek ekranda etkin dolaşım sağlıyor.

“Vodafone BlackBerry Storm 9500 Kampanyası” kapsamında, “BlackBerry Internet Service” lisans kullanımını seçip 18 veya 24 ay kullanım süreli alternatiflerden birini tercih eden faturalı bireysel Vodafone aboneleri, bu yenilikçi ürüne çok özel ödeme seçenekleriyle sahip olurken taahhüt süresi boyunca sınırsız e-posta ve internet kullanabilecekler.
[ad name=”468*15 adsense”]
Vodafone Blackberry Storm Reklam Filmi
[pro-player]http://www.dailymotion.com/video/x9idrc_blackberry-storm-vodafone-reklam-fi_lifestyle[/pro-player]

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

  1. poyraz 14/06/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir