Vodafone Cep Öğrenci Tarifesi

cep öğrenci tarifesini yeniledi. Bu yenilenmiş tarife abonelerine 3 farklı seçenek sunuyor. Her seçeneğin de kendine göre avantajlı yönleri var.

Seçenek 1:

Tek seferde 250 kontör yüklediğiniz zaman tüm vodafone aboneleri ile 15 dk. 1 kontöre konuşabileceksiniz.

Seçenek 2:

Tek seferde 150 kontör yüklediğiniz zaman tüm vodafone aboneleri ile 10 dk. 1 kontöre konuşabileceksiniz.

Seçenek 3:

Tek seferde 100 kontör yüklediğiniz zaman seçtiğiniz 10 vodafone abonesi ile 5 dk. sı 1 kontöre sınırsızca konuşabileceksiniz.

Ayrıca tek seferde 150 ve üzeri kontör yüklediğiniz zaman her yöne 250 SMS bedava kazanacaksınız. Bu avantajın yanında diğer operatörleri aramak %50 indirimli olarak dakikası 2 kontör olacak. Bu yeni cep öğrenci tarifesi bütün herkese açık.

Vodafone Cep Öğrenci Tarifesine Nasıl Geçerim?

Cep Öğrenci Tarifesine geçiş için dört farklı yöntem var. Bunlardan en kolayı olanı ise “şifre COGR” yazıp 7048’e bir SMS yollamanız gerekiyor. Yada SMS’le uğraşamam diyorsanız size en yakın Vodafone Shoplara gidip tarife değişikliğini gerçekleştirmeniz. Yok eğer şu an hemen tarifemi değiştirmek istiyorum diyorsanız o zaman da Vodafone müşteri hizmetleri 444 0 542 numarada size yardımcı olabilecek bir müşteri temsilcileri sizi bekliyor olacaktır.

Cep Öğrenci Tarifesinin Esasları

  • Abonelerin veya abonelik yaptırmak isteyen herkesin My Vodafone, Vodafone Müşteri Hizmetleri veya Vodafone Shop kanalıyla Cep Öğrenci tarife paketine geçiş yapmaları ve indirimli konuşacakları 10 adet Vodafone faturalı/ön ödemeli numaralarını tanımlamaları gerekmektedir. Cep Öğrenci paketine abone olmuş kişiler indirimli konuşacakları numaraları 7048 Sesli Yanıt Sistemi servisini 71sn.’de 1 kontörden arayarak da tanımlayabilir ve değiştirebilirler.
  • Vodafone içi dakikası 2 kontör uygulaması 30 sn/kontör, dakikası 4 kontör uygulaması 15 sn/kontör, Vodafone dışı dakikası 2 kontör uygulaması 60 sn / 2 kontör olarak ücretlendirilmektedir.
  • Kazanılan SMS’ler 30 gün için geçerli olup 30 gün sonunda kullanılmayan SMS hakkı silinecektir.
  • Hediye SMS’ler yurtdışı ve özel servis numaralarına doğru kullanılamayacaktır Vodafone, Avea, sabit hat ve Turkcell’e doğru kullanılabilecektir.
  • Abonenin kazandığı SMS’ler üçüncü şahıslara transfer edilemeyecektir. Promosyon SMS’ler sadece yurtiçi diğer Vodafone, Turkcell, Avea abonelerine SMS atmak için kullanılabilecek, özel servis numaraları için kullanılamayacaktır.
  • Seçilen 10 numaradan herhangi biri en az 60 gün sonra değiştirilebilecektir.
  • Sözlük hariç yukarıda belirtilen tüm servisler, 7070 aranıp servislere abonelik yaptırdıktan sonra Cep Öğrenci abonelerinin telefonlarına kısa mesaj olarak hergün ücretsiz gelecektir.
  • Aboneler, Cep Öğrenci Sözlük SMS Servisi’nden 7038 numarasından faydalanacaklardır.
  • Cep Öğrenci aboneleri, 6 aylık ücretsiz kullanım süresi sona erdiğinde bilgi servislerinin kullanımına devam etmek istemedikleri taktirde, 7070’i arayarak iptal edebileceklerdir. Eğer servislerin kullanımına devam etmek isterlerse her servis için o dönemin tarifesi ile ücretlendirileceklerdir.
  • Cep Öğrenci aboneleri My Vodafone üzerinden veya 7038’i ücretsiz arayarak, herbir kontör transferi için 2 kontör karşılığında, kontör transferi yapabilirler. Kontör transferi yapabilmek için abonelerin kontör hesaplarında en az 26 kontörleri olmak zorundadır.
  • Kontör transfer işlemi, abonelik tarihinden itibaren 3 ay (90 gün) içerisinde yapılamamaktadır.
  • Bir defada en az 4 kontör transfer edilebilir.
  • Cep Öğrenci aboneleri bir defada en fazla 100 kontör, bir takvim ayı içerisinde ise en fazla 300 kontör transfer edebilirler.
  • Diğer ön ödemeli abonelerden transfer olarak alınan kontörler;
    – 20 kontörden az ise aktif kullanım ya da bekleme sürelerini etkilemez. 20 ve üzeri kontör transfer alınması durumunda aktif kullanım süresi uzayacaktır.
    – Hediye Kontör ve SMS gibi kontör promosyonlarından yararlanılmasını sağlamaz.
    – İndirimli görüşme şartını sağlamaz.
  • Promosyon olarak kazanılan kontörler ile transfer edilen kontörler, hediye SMS veya indirimli görüşme şartını yerine getirmeyecektir.
  • Cep Öğrenci’den mevcut ve yeni bireysel ön ödemeli hat aboneleri yararlanabilirler.
  • Yeni abone olacakların 100 ya da 20 kontörlük ön ödemeli başlangıç paketi satın alması yeterli olacaktır.
  • Cep Öğrenci aboneleri Telekonferans özelliğinden yararlanamamaktadır.
  • Başvuru sonrasında Cep Öğrenci’ye tanımı yapılan aboneler, Cep Öğrenci’nin sağladığı avantajlardan yararlanmaya başlayabilirler.
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

8 Comments

  1. ebru 08/02/2010
  2. zümre 14/11/2009
  3. FURKAN 27/06/2009
  4. FURKAN 26/06/2009
  5. admin 17/06/2009
  6. aslı 17/06/2009
  7. admin 11/05/2009
  8. fatma 11/05/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir