Turkcell Her Yöne 15 Kuruş

her yöne 15 kuruş kampanya

Turkcell her yöne 15 kuruş Turkcell faturalı hat alan, kontörlü hattan faturalı hatta geçen veya numarasını Turkcell’e taşıyanlara özel olarak her yöne 15 kuruşa konuşturan bir kampanya başlattı.

Şimdi Turkcell Faturalı Hat alan Turkcell müşterileri, 6 ay boyunca her yöne dakikası sadece 15 KR’ye konuşma imkanından yararlanacak. Üstelik 6 ay boyunca Fatura Cepte aboneliği de ücretsiz.
Kampanyaya katılmak için, hattınızı aldıktan sonraki 30 gün içinde, HER YONE yazıp 2777‘ye kısa mesaj göndermeniz yeterli. Üstelik Yeni Tesis Özel İletişim verginizi Turkcell ödeyecek.
Numarasını Turkcell’e faturalı hat olarak taşıyan müşterilerimiz, 6 ay boyunca her yöne dakikası sadece 15 KR’ye konuşuyorlar. Hatlarının kullanıma açılmasını takip eden 30 gün içerisinde, HER YONE yazıp 2777‘ye kısa mesaj göndermeniz yeterli.
Hazır Kartlıysanız numaranız değişmeden faturalı hatta hatta geçebilir ve HERYONE yazıp 2777‘e kısa mesaj göndererek 6 ay boyunca her yöne dakikası sadece 15 Kuruşa katılabilirsiniz.

Kampanyanın Ayrıntıları

  • 22 Ocak 2009 – 31 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya, yeni bir bireysel faturalı hat alan, faturasız hattan faturalı hatta geçen veya Turkcell’e numarasını faturalı hat olarak taşıyan müşteriler katılabilir.
  • Kampanyaya başvuran ve tarifesi BizBize tarifesi dışında olan müşterilere, kampanyaya katılabilmeleri için tarifelerinin BizBize olarak değiştirileceği ve kullanmakta oldukları konuşma paketleri var ise iptal olup ücretinin tamamının faturaya yansıtılacağına dair kısa mesaj gönderilir ve onaylamaları istenir.
  • Kampanyaya katılmak için gönderilen bu kısa mesajdan sonra EVET yazıp 2777‘e ücretsiz kısa mesaj göndermek gereklidir.
  • Kampanyaya katıldığına dair bilgilendirme mesajı alan müşteriler 180 gün boyunca, Turkcell’liler, diğer operatörlerdeki numaralar ve sabit hatlar ile dakikası 15 Kr’a (KDV dahil, ÖİV hariç); tüm vergiler dahil 18,18 Kr’a konuşacaklardır.
  • Kampanya sadece yurtiçindeki, şebeke içi ve şebeke dışı görüşmelerde geçerlidir.
  • Kampanya döneminde yeni bir faturalı hat alan müşterilere 6 ay boyunca ücretsiz FaturaCell aboneliği hediye edilecektir.
  • Devir alınan hatlar kampanyaya dahil değildir.
  • Turkcell’in kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yeni faturalı hat alan müşterilerimiz isterlerse Verginiz Bizden kampanyasına da katılabilirler.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir