Vodafone Limitsiz Ofis Tarifesi

vodafone limitsiz ofis tarifesi

ile iş arkadaşlarınızla limitsizce konuşun ve mesajlaşın.
Üstelik her yöne aramanın dakikası sadece 8 kr!

tarife üzerine tarife açıklıyor ve hızlanan rekabet ortamında daha çok abone toplamak istiyor. Bu rekabet haliyle tüketiciye yansıyor. Görüşmeler artık eskiye göre daha ucuza yapılabiliyor. de ucuz konuşturmak için yapılan kampanyalardan biri. Bu kampanya ile iki ve daha fazla şirket hattına sahip olan herkes bütün GSM operatörlerini dakikası 8 kuruşa arayabilecek. Üstelik kendi aralarında ücretsiz konuşacaklar. Kampanyanın ayrıntıları aşağıda yer alıyor. Rekabet kızıştıkça tüketici daha ucuza daha çok hizmet süresi satın alma imkanına erişmiş oluyor.

Hangi şirketler bu tarifeden faydalanabilir?
İki ve üzeri faturalı şirket hattına sahip olan şirketler Limitsiz Ofis Tarifesi’nden faydalanabilmektedir.
Bu tarifeden faydalanmak için nasıl başvuru yapılır?
Abonelik için gerekli evraklar ile bir Kurumsal Satış Kanalı’na giderek tarifeden faydalanmak için gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
image

Kampanyanın Ayrıntıları:

  • *Vodafone, sabit hatlar ve diğer GSM operatörleri için geçerlidir.
  • Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.
  • Limitsiz Ofis 8 Seçeneği için, KDV ve ÖİV dahil fiyatlar; Aylık Sabit Ücreti 9,69 TL, tüm yönleri arama ücreti 29,1 Kr/dk ,yurtiçi SMS 29,1 Kr ve yurtdışı SMS 35,1 Kr’dir
  • Limitsiz Ofis 24 Seçeneği için KDV ve ÖİV dahil fiyatlar; Aylık Sabit Ücreti 29,08 TL, tüm yönleri arama ücreti 9,69 Kr/dk ,yurtiçi SMS 9,69 Kr ve yurtdışı SMS 35,1 Kr’dir
  • (*) Limitsiz Ofis 8 tarifesinde, hattın sadece grupiçi konuşmasını talep eden şirketlere kısıtlama istenen her hat için ilave 5 TL* ücret yansıtılır.

Limitsiz Ofistarifesinden hangi şirketler faydalanabilir?

Limitsiz OfisTarife küçük,büyük ve kurumsal nitelikteki şirketlere ekonomik iletişim imkanı sağlar. İki ve üzeri sayıda kurumsal Vodafone faturalı hattı olan her şirket bu tarifeden faydalanabilir.

Limitsiz Ofis tarifesinde nasıl ücretlendirileceğim?

Limitsiz OfisTarifede aylık sabit ücret karşılığında her şirket abonesine sınırsız şirket hatlarını ücretsiz arama hakkı verilir..Bu tarifede tüm yönlere doğru yapılacak olan aramalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.

Şebekeler arası geçiş yaparak Limitsiz Ofis tarifesinden faydalanabilmek mümkün mü?

Aynı şirket üzerine kayıtlı iki ve üzeri hattı bulunan bir şirket, diğer operatördeki hatlarını iptal ettirerek ve Vodafone Kurumsal faturalı hat alarak bu tarifeden faydalanabilir.

Kısa numara nedir?

Kısa numara dört haneli olup Limitsiz Ofis tarifesinde bulunan hatların birbirlerini aradıklarında kullanabilecekleri numaradır. Kısa numaraları şirket belirler.

Bu tarifede bulunan bir hat yurt dışında nasıl kullanılabilir?

Bu tarifede bulunan bir hattın yurt dışında kullanabilmesi için, hattın uluslararası dolaşıma açık olması gereklidir. Yurt dışındayken gelen çağrılar Vodafone’un diğer tarifelerinde olduğu gibi Türkiye’den yurtdışında bulunulan ülkeye doğru GSM arama ücreti üzerinden ücretlendirilir. Hattın yurt dışındayken yaptığı görüşmeler uluslararası dolaşımda bulunulan operatörün tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Şirket isterse aylık ilave 1 TL ücret ödeyerek Dünyayı Gezen Tarife avantajından faydalanarak Vodafone’un bulunduğu ülkelerde çok cazip fiyatlardan faydalanabilir.

Çağrı kısıtlama özelliğini Limitsiz Ofis tarifelerinde kullanabilir miyiz?

Sabit ücrete ek olarak ödenecek aylık 5 TL (KDV dahil ve ÖİV hariç) karşılığında, grup içi kısıt seçeneği, Limitsiz Ofis 8 ile sunulacaktır. Kısıtlama seçeneğine kaydolan hatlar, sadece grup içi arama yapabilecek, diğer yönlere arama yapamayacaklardır.

Limitsiz Ofis tarifelerini FCT hattı olarak kullanabilir miyiz?

İlgili tarifeler FCT cihazlarıyla kullanılamayacaktır. Tespit edilmesi halinde, hat görüşmeye kısıtlanabilecektir.

Tarife için başvuru koşulları nelerdir?

Başvuru Süreci:
Şirket yetkilisi ya da işlemi yapmakla yetkili kişinin kimlik fotokopisi,
Vekaletname (vekil kişi işlem yapacak ise gereklidir.),
Şirket imza sirküleri,
Şirket antetli kağıdına yazılı imzalı, kaşeli dilekçe,

Başvuru Noktaları:

Vodafone Store
Vodafone Shop;
Vodafone Kurumsal Satış Kanalları
Müşteri Hizmetleri 4440542

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir