MobiBLUE UFO Mp3 Player

Player

Bu gün sizlere tanıtacağım ürün bir mp3 çalar. Koreli mp3 player üreticisi  MobiBLUE yeni bir mp3 player üretmiş. Bu yeni modelin özellikleri ise ilgi çekici. MP3 Çaların dahili hoparlörü bulunuyor. Aynı zamanda bluetooth bağlantı özelliği de bulunmakta.

ufo-speakers

Üretici firma olan MobiBLUE, bu yeni mp3 player a UFO görünümünü ve etkisini katabilmek için ise farklı bir şey denemiş. MP3 çaların altına alt kısmına titreyen ışık yayabilen bir ışıklandırma sistemi eklemişler. Bu sayede mp3 çalarınız aynı bir ufo gibi görünmekte.

MP3 çalarımız ASF, MP3, OGG ve WMA formatlarını destekliyor ve kulaklıkla kullanımlarda 15 saatlik bir kullanım süresi, hoparlör ile kullanıldığında ise 5 saatlik bir kullanım süresini vaat ediyor. MobiBLEU firması UFO mp3 player’ın fiyatı ve piyasaya çıkış tarihini henüz açıklamazken 512MB ile 8GB arasındaki kapasitelerle kırmızı ve siyah renklerde piyasaya sürüleceği bildirildi. Bu kapasite ve renk seçenekleri UFO görünümlü MP3 çalar için yeterli bir özellik.

mobiblu-ufo-2

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

2 Comments

  1. Harrison Ward 27/07/2010
  2. Anonymous 21/03/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir