Samsung SGH L310 ve SGH L320 Modelleri

bayanlara özel ürettiği 2 farklı modelinin duyurusunu yaptı. Yeni piyasaya sürülecek olan SGH-L310 ve SGH-L320 modellerinin kendine has tarzı ve modaya uygun bir yapısı bulunuyor. Bu özelliği ile bayanların tercihleri arasında olacağı kesin gözüyle bakılıyor.

İlk olarak 2001 yılında bayan ve erkeklere özel ayrı telefon modelleriyle yeni bir konsept oluşturan Samsung, aynı çizgiyi devam ettirmek amacında. Yaşam tarzının bir parçası olan yeni modeller SGH-L310 ve SGH-L320 ile cep telefonları artık tarz sahibi ve modaya uygun birer aksesuar olarak bayanların çantalarında yer alacak. Bu yeni modellerin özelliklerini kısaca özetleyecek olursak;


Samsung L310

Siyah ve altın sarısı renklere sahip olan ürün hem cep telefonu hem de çekici bir aksesuar görünümünde. açıldığında S şeklindeki altın renkli menteşe ürüne görsel zenginlik katıyor. Taşlarla bezenmiş kamera ise tasarımı tamamlayan bir diğer kesim. Dış kapakta yer alan gizli ekranı, mesaj, arama veya MMS geldiğinde ortaya çıkan ikonlarla kullanıcıyı bilgilendiriyor.

Standart: GPRS/EDGE/Tri-Band
Ekran: Ana ekran LCD, 176×220 TFT (1.8 inç)
Kamera : 2 Megapiksel kamera
Özellikler: MP3, AAC, AAC+, USB 2.0, Bluetooth v2.0
Bayanlara yönelik yazılımlar: Alışveriş listesi, koku tipi, kalori tüketimi
Bellek: 20MB + micro SD
Ölçüler: 44×93.4×17.9mm

Samsung L320

Deniz kabuğunu andıran dış yüzeyi ve iki farklı tondaki canlı renkleriyle dikkat çekiyor. Dış yüzeyde parlak mor kısmındaki gizli ekran sayesinde kullanıcılara gelen aramalar, şarj durumu, saat vb. bilgileri aktaran modelde şık tasarlanmış yüzey de telefona aksesuar havası katıyormuş.

Standart: GPRS/EDGE/Tri-Band
Ekran: Ana ekran LCD, 176×220 TFT (1.9 inç), gizli ekran LCD, 176×16 OLED
Kamera: 2 Megapiksel kamera
Özellikler: MP3, AAC, AAC+, WMA, USB 1.1, Bluetooth v2.0(EDR), WAP 2.0
Bayanlara yönelik yazılımlar: Alışveriş listesi, koku tipi, kalori tüketimi
Bellek: 17MB + micro SD
Ölçüler: 89×45.5×23.5mm

Telefonların diğer özellikleri ise şunlar;

Her iki telefon da bayanlara yönelik farklı yazılımlar ve özellikler içeriyor. Bunların arasında, yeni ürünleri ekleyip çıkarabildiğiniz veya değiştirebildiğiniz, fiyatlarını tutabildiğiniz bir alışveriş listesi, günlük çalışma, ofis, buluşma veya diğer aktivitelerinizle ilgili toplam kalori tüketiminizin hesaplanması, yiyecek içecek zevkiniz ve benzeri özelliklerden yola çıkarak önerilen koku tipleri bunlardan birkaçı.
2 megapiksellik kameraya sahip olan ürünler aynı zamanda MP3 çalar olarak kullanılabiliyor, harici bellekle genişletilebiliyor ve Bluetooth destekliyor.

L310 ilk olarak Rusya ve Macaristan’da satışa çıkacak, ardından tüm Avrupa çapında 240 Euro’luk satış fiyatıyla piyasaya sürülecek. L320 ise aynı şartlarda 220 Euro karşılığı satılacak.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.