Fenerbahçe Sivasspor Maçının Golleri

fenerbahçe Şampiyonluk yarışının uzaklaşan Fenerbahçe, lider ’u Kadıköy’de yenerek zirveye yeniden ortak oldu. Karşılıklı goller atılan karşılaşmada ilk yarı Fener’in 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda ise Lugano’un golü ile karşılaşma 4-2 sona erdi. Fenerbahçe lider Sivasspor ile arasındaki puan farkını 5′e indirdi.

4. dakika Mehmet Yıldız’ın kafa vuruşunda top ağlara gitti 0-1

5. dakika Deivid’in sağ taraftan ceza sahasına ortasına, Uğur Boral’ın kafa vuruşunda top ağlara gitti 1-1

25. dakika Murat Sözgelmez’in bekletmeden yaptığı vuruşta top Volkan’ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu 1-2

27 dakika Alex’in pasını Gökhan bekletmeden ceza sahasına giren Semih’in önüne bıraktı… Semih, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu 2-2.

34. dakika Sivasspor savunmasının arkasına atılan topa Alex hareketlendi, sağ taraftan ceza sahasına ortaladı, Uğur’un gelişine kafa vuruşu ağlarla buluştu 3-2

78. dakika Sivasspor savunmasının arkasına atılan topa Alex hareketlendi, sağ taraftan ceza sahasına ortaladı, Uğur’un gelişine kafa vuruşu ağlarla buluştu.

Karşılaşma 4-2 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe Sivasspor 4-2 golleri video özeti

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir