Fenerbahçe Kocaelispor Maçı İzle

fenerbahçe Şampiyonlukta yeniden iddialı konuma gelen Fenerbahçe belki de eline geçen bu son fırsatı kaçırmak istemiyor. Bu yüzden ligin son sırasındaki rakibi ’a karşı bugün iyi oynamak zorunda olduklarının farkında olan oyuncular şimdiden maça hazır. Hafta içi yapılan antrenmanlarda oyuncuların pestilini çıkaran Aragones oyuncularına sık sık uyarılarda bulunarak takım savunması yapılması gerektiği hususuna dikkat çekti. Takım savunması yapıldığı takdirde Kocaelispor’u rahat geçebileceklerine inanan yaşlı kurt aynı zamanda Semih-Alex ikilisinin gol ortalamalarından da memnun. Hacettepe maçından buyana beraber oynayan Semih ve Alex takımın gol yollarında ki etkinliğini arttırdı ve son haftalardaki galibiyetlerde önemli paya sahip oldular.

İSTANBUL’DA KÖRFEZ’E YENİLMEDİ
Körfez ekibinin büyük takımlara gol attığını, oyuncularına hatırlatan İspanyol teknik adamın, "Galatasaray’a 5 gol atan bir takım karşısında savunmada dikkatli olmalıyız. Düşme hattında olabilirler. Ama son 3 maçlarında 7 puan alıp umutlandılar. Farklı bir galibiyetle, rakiplerimize korku salmalıyız" demiş. Bu arada Kocaelispor Fenerbahçe’yi 11 maçtır yenemiyor. Sarı-lacivertlilere karşı son galibiyetini 27 Mart 1998’de İsmetpaşa Stadı’nda alan Körfez ekibi, o günden bu yana oynanan11 maçta 7 mağlubiyet 4 beraberlik aldı. Kocaeli’nin İstanbul’da Fenerbahçe’ye galibiyeti yok.
KRALLAR TAHTA OTURACAK
Hacettepe maçından bu yana birlikte oynayan ve Fenerbahçe’nin gol ortalamasını yükselten Alex ve Semih’in bu haftaki hedefi, ‘ligin en çok gol atan takımı’ unvanını kapmak. İkili, beraber oynadıkları sürece gol kralının da Fenerbahçe’den çıkacağına inanıyor

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir