Turkcell Nar Topu Kampanyası Abonelik İşlemleri Nasıl Yapılır?

yuklekazan ’in yeni kampanyası Nar Yağışı başladı. Tek seferde her 100 kontör yüklemenize 100, her 150 ve üzeri yüklemenize ise 500 kontör hediye ediyor.

Nar topu kampanyaya katılmak için tek seferde 150 ve üzeri kontör yüklemeniz gerekiyor. 150 ve üzeri kontörü yükledikten sonra hediye kontörlerinizi kullanmaya başlayabileceğinize dair bir uyarı mesajı gelecek ve bu uyarı mesajına EVET yazarak cevaplamanız hediye kontörlerinizi kullanmaya başlamanıza yeterli olacak.

Kampanyaya katılım koşulları ise şu şekilde;

  • Kampanya 2 Mart tarihine kadar Turkcell hazırkart-muhabbet kartlarda geçerli
  • Bizbize Kampus tarifesinde olan aboneler bu kampanyadan yararlanamayacak
  • Kampanyadan yararlanabilmek için Nar topu kampanyasına katılıp tek seferde 150 ve üzeri kontör yüklemeniz gerekiyor
  • Hediye kontorlerinizi öğrenmek için *123*31# yi aramanız yeterli olacak.

Ayrıca bu kampanyadan en fazla 2 defa yararlanabileceksiniz. kazanılan kontörleri 1 hafta içerisinde yurtiçi Turkcell aboneleri ile yapılan aramalarda kullanabileceksiniz. Kullanılmayan hediye kontörler 1 haftanın sonunda silinecek. Bedava kontörlerden dakikada 4 kontör düşecek. Ayrıca Turkcell kampanyanın koşullarını değiştirme hakkını saklı tutuyor. Kazandığınız kontörleri transfer edemeyecek ve sms gönderiminde kullanamayacaksınız. Son olarak dikkat etmeniz gereken nokta; EVET yazarak size bildirilen servis numarasına kısa mesaj attıktan sonra bir daha EVET yazarak gönderim yaparsanız hattınızdan 30 kontör düşecek.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

2 Comments

  1. nedim 26/06/2010
  2. muıhammet ali 17/07/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir