Firefox 3.0.6 indir

yeni sürümü 3.0.6 yı yayınladı.

Firefox web gezgini yeni sürümü olan 3.0.6’yı yayınladı. 15 binden fazla iyileştirme ile güncellenen yeni firefox 3.0.6 kullanıcılarına daha hızlı ve daha güvenli ve daha akıllı olduğu iddiası ile indirilmeye hazır.

Firefox 3.0.6’nın öne çıkan özelliklerinden bazıları;

Parola yöneticisi değişti, bundan sonra kaydedilmiş parolalarınızı hiçbir uyarı almaksızın hatırlayacaksınız.
Tek Tıkla Yer İmi Ekleme; siteleri bundan sonra daha kolay bir şekilde imleme imkanına sahipsiniz. Çünkü yeni firefox 3.0.6 bunu kullanıcılarına sağlıyor.
Geliştirilmiş başarım; genellikle firefox sürümleri çok fazla sistem belleği kullanması ile eleştiriliyordu. Bundan sonra bu eleştirileri yapamayacağız, yeni firefox 3.0.6 ile daha az sistem belleği ile daha hızlı sayfa görüntüleme imkanına sahibiz.
location-bar Akıllı Konum Çubuğu; bundan sonra sevdiğiniz siteleri birkaç kelime yazarak bulabileceksiniz. Geliştirilen arama çubuğu ile bu mümkün.
Anlık Site Kimliği; basit site kimliği sayesinde internette sörf yaparken firefox 3.0.6 ile bundan sonra daha güvendesiniz. Çünkü firefox 3.0.6’nın anlık site kimliği özelliği, güvensiz para transferleri ve sahtekarlıklardan daha uzak bir sörf sunuyor.
Tam Sayfa Yakınlaştırma; bundan sonra okuyamadığınız yerleri bir tıklama ile yakınlaştırarak okunabilecek boyuta getirebilirsiniz. Bunu yapmak firefox 3.0.6 ile kolaylaşmış görünüyor.

indir

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir