Alex ve Carlos Sözleşmeyi İmzaladı

Fenerbahçe yine aynı hatayı yapmaya başladı. Eskiden de hep yaşlı oyuncuları transfer eder, iyi oynayamayınca da gönderirlerdi. Geçtiğimiz yıllarda ’un transferine hiç sıcak bakmamıştım. Zaten zaman gösterdi ki Carlos Fenerbahçe adına çok çok önemli bir katkıda bulunmadı. Hatta geçen sene ikinci yarıyı hiç forma gitmeden kapattı diyebiliriz.

Dün Fenerbahçeli Carlos(1) ve Alex (2) yıllık sözleşmelere imza atmış. Bu haberi fenerbahce.org sitesinden okudum. Ayrıca diğer haber sitelerine de yansıdı. Daha doğru bilgi edinmek için haberin kaynağına başvurdum. Neyse… Alex artık sonbaharını yaşayan ve sürekli eleştirilen bir oyuncuyken neden 2 yıllık sözleşme imzalatılır? Fenerbahçemizin Alex’in yerine daha iyi bir oyuncu alacak parası mı yok? Carlos 1 yıl daha Fenerde kalacakmış. Geçtiğimiz bir yıl boyunca ne yaptı ki bundan sonra ki bir yılda ne yapsın? Fenere ne faydası var? Carlostan daha iyi Türk defans oyuncusu mu yok?

2009-01-22_imza446

Bu sorular cevap bekleyen sorular. Sayın başkanımız artık yeni şeyler, yeni transferler yapmalı. Kombinelerden, gişe hasılatlarından, digitürkten ve diğer sponsorlardan gelen paraları ne yapacaklar mış? Aslında şöyle kaliteli bir kaç yabancı oyuncu. Satsınlar Alexi ve Carlos. Hatta bana kalırsa Alex ve Carlos gönderilmeli. Neden mi? Carlos yukarda da belirttiğim gibi 1 yıldır hiçbir şey yapmıyor. Alex zaten takımı bir kişi eksik bırakıyor. Neye lazım böyle oyuncu?

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir