Manyak Dükkan Dizisini İzle (Fragman)

top_manyak_dukkan

Manyak Dükkan dizisini sizlere daha önce duyurmuştum. Daha önceden bahsettiğim gibi kurtlar vadisi pusu’nun reklam aralarında kısa kısa tanıtımı yapılan dizisinin konusu ve oyuncuları belli olmaya başladı. Dizimizin ilk fragmanını burada sizlerle paylaşacağım.

Manyak Dükkan Dizisinin Konusu;

Manyak Dükkan aile sorunlarının, karı koca arasındaki gel-gitlerin, çocukların gençlik, ergenlik ve göçmenlik problemlerinin bunalttığı bir baba olan İzzet’ in, hayatının aşkının peşinde bir genç olan kızı Ela’nın, rap müziğin ve futbol topunun peşinde haylaz bir hayat kovalayan oğlu Önder’in, kıskançlıkları ile adamda hal derman bırakmayan karısı

Gülfem’in, kolay yoldan parayı bulma çabaları yetmezmiş gibi yeğeni Önder’i de yoldan çıkaran Serdar’ın, kardeşi Gülfem’i ve kadınları ezdirmeme çabasını erkek düşmanlığına dönüştürmüş Sevda’nın, hayatı aydınlatma çabası içindeki  İbo’nun, yalanları ve durumdan vazife çıkarmaları ile her defasında işleri daha da karıştıran Rıfat’ın, bitmeyen Ela sevdası ile Vahit’in, işsiz güçsüz Veli’nin, bitmeyen hayalleri ve ailevi sorunlar için verdiği akıllarla temizlikçi Pınar’ın, her didişmede hakem olan, yakışıklılığıyla her genç kızın hayranlığını kazanan Erdal’ın, Of’lu bir laz olan Oflaz’ın ve her gün yeni bir icat çıkartarak dert babası esnaf izzet’i delirten manyaklaştıran Kreuzberg ahalisinin; kısacası hepimizin dizisidir…

Bir Kreuzberg komedisidir.

Dizinin Oyuncuları

Pınar Erincin Vedat Erincin
Şengül Oğul Soner Arslan
Uğur Polat Veli Akkuş
Cem Sultan Ungan Ekin Can Erol
Hülya Duyar İlker Şenkaya
Murat Seven Ozan Aksu

Manyak Dükkan Dizisini İzle (Fragmanı İzle)

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

2 Comments

  1. emre 06/06/2009
  2. Hsyny 03/06/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir