İstanbul’da bugün kapalı yollar (4 Mayıs)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Federasyonu işbirliğiyle ve Spor AŞ ev sahipliğinde organize edilen Kıtalararası İstanbul Gezisi, 4 Mayıs Pazar günü Barbaros Bulvarı’ndaki Yahya Kemal Parkı’ndan start alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle ve Spor AŞ ev sahipliğinde organize edilen Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi, 4 Mayıs Pazar günü Barbaros Bulvarı’ndaki Yahya Kemal Parkı’ndan start alacak.

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ’NDEN GEÇİLECEK

Barbaros Bulvarı’nı takip ederek çevreyolu katılımında köprüye ulaşan bisikletçiler, Boğaziçi Köprüsü’nü geçtikten sonra çevreyolu üzerinden Fenerbahçe Stadı’ndan sahil yolunda Caddebostan Parkı boyunca ilerleyerek parkuru tamamlayacak.

KAPATILACAK

Bazı yollar kısa bir süreliğine trafiğe kapatılacak. Bağdat Caddesi ve sahil yolu, 12.15-14.15 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Ayrıca Boğaziçi Köprüsü’nün Asya’dan Avrupa’ya geçiş yönünde 11.15 sularında kısa bir süreliğine trafik duracak.

Turun İstanbul-İstanbul etabındaki programı şöyle:

Start: Sultanahmet Meydanı

Finish: Caddebostan Sahil Yolu

Takım sunumu ve imza töreni: 10:35

Start Saati: 11:35 (Sultanahmet Meydanı)

Bağdat Caddesi-Sahil Yolu Güzergahı (8 tur): 12:15’ten itibaren

 

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir