Türk Telekom Mağaza Zinciri Kuracak

teknoloji ürünleri satışı yapılan teknoloji marketleri pazarına hızlı bir giriş yapma kararı almış. Almış olduğu karada hali hazırda var olan 850 mağazanın büyük etkisi var. Budan sonra Türk Telekom bayiilerinin raflarında teknoloji ürünlerinide görme şansımız olacak.

Satışı yapılacak gözde ürünler arasında cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar gibi ilgi gören ürünler yer alıyor. Türk telekom ürünlerin tedariğini ise ünlü markaları Türk tüketicisi ile tanıştıran Mersa Sistem ile anlaşmış.

Satışlarında ise ilginç ve yeni bir ödeme seçeneği ile karşılaşacağız. İsteyen aldığı ürünü 24 ay taksitle telefon faturasına yansıtılmış olarak ödeyebilecek.

Türk Telekom yeni satış noktaları ile hem kendi ürünlerinin satışını yapacak hem de bayiilerine ek gelir imkanı sağlayacak. Bu yeni kapsamda ilk aşamada 100 bin wirofon yüklü cep telefonlarından 20 bin tanesinin ilk hafta satılması bekleniyor. Türk Telekom ayrıca satışını yaptığı bilgisayarlara TTnet ADSL paketlerini de satacak.

ve MediaMarkt gibi devlerle yarışacak olan Türk Telekom Teknoloji marketlerinin adı henüz belli değil. Belli olduktan sonra ise bol Cem Yılmazlı bir tanıtım atağına geçeceklerini tahmin etmek zor olmasa gerek.

ağı ve ödeme çeşitliliği bakımından dev teknoloji marketleri ile yarışması zor olarak görünse de yaygın olması ve ödeme çeşitliliği avantaj olarak görülebilir.

Bakalım, Türk Telekomun bu yeni teknoloji marketleri sektöre neler kazandıracak?

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir