Youtube Klip Sitesi Açıyor

Dünyanın en popüler paylaşım sitesi Universal müzik ile anlaşma yaptı. Bu anlaşma ne anlama geliyor? Telif hakkı nedeni ile yayınlanamayan bir çok video klip bundan sonra telif hakkı ödenerek YouTube’un yeni klip sitesinden izlenebilecek. 

YouTube ile birçok müzik yapımcısı arasında geçtiğimiz yıllarda YouTube video paylaşım sitesinde yayınlanan video klipler nedeni ile davalık olmuştu. Bu davaların büyük bir kısmını YouTube kaybedince böyle bir sitenin yapılması gerekliliği doğmuş oldu.

Bu yeni video klip sitesi ile hem YouTube rahatlığa kavuşacak. Çünkü telif hakkı ile ilgili herhangi bir sorun kalmayacak.

YouTube bu adım ile rakiplerine göre bir adım öne geçmiş oldu. YouTube yetkilileri dünyanın en büyük müzik videoları sitesi olacağı düşüncesinde olduklarını şimdiden açıkladılar. klip sitesinde sanatçıların kliplerinin yanı sıra röportajlar ve konser görüntülerinin de yer alacağı bildirildi.

Son olarak; yasaklı YouTube farklı yöntemlerle girildiğini sağır sultan bile duymuştur. YouTube tafaından açılacak olan bu yeni Video Klip Paylaşım sitesi Türkiye’de yasaklanıcak mı bunu merakla bekliyorum doğrusu. Sizce YouTube’un yeni video klip sitesi Türkiye’de yasaklanacak mı?

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir