GSMobile Galatasaray Mobile’ı Duyurdu.

Kulübü ile ‘nın birlikte hayata geçirdiği GSM operatörü Galatasaray ‘ın () tanıtımı yapıldı.

The Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, Avea Üst Düzey Yöneticisi Cüneyt Türktan, Avea Segment Yönetim Direktörü Tunç Berkman ve çok sayıda davetli katıldı.

Hayata geçirilen projenin Galatasaray için önemine vurgu yapan Adnan Polat, sarı-kırmızılı kulübün ekonomisine katkıda bulunmak için çok emek verildiğini ve çalışıldığını kaydederek, “Türkiye’de büyüklükten söz ediliyor. Bir anlamda bu proje, Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin ölçüsü de olacak” dedi.

Başkan Polat, 1 ay önce yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre, Türkiye’de futbolla ilgilenen kişilerin yüzde 39’unun Galatasaray taraftarı olduğunu savunarak, şunları söyledi:

“Bu kamuoyu araştırmasının verilerine göre, yüzde 32 Fenerbahçe, yüzde 17-18 civarı Beşiktaş ve diğer takımlar taraftar sıralamasında sıralanıyorlar. Bunun doğruluğunu kanıtlamak için taraftarlara önemli görev düşüyor. Bunu ispatlamak istiyoruz. Günlük hayatta kullandığımız cep telefonları, size ekstra bir külfet getirmeden kulübe katkı olarak dönüşüyor. Artık Galatasaray taraftarlarının konuşma sırası geldi. GSMobile’ın logosundaki aslan oldukça ciddi görünüyor, çünkü çok ciddi bir iş yapıyoruz. O aslanın yüzünü güldürelim.”

Türkiye’de en fazla taraftara sahip olduğu iddia edilen Galatasaray’ın, bu liderliğini GSM operasyonunda da kanıtlaması gerektiğini ifade eden başkan Polat, şunları kaydetti:

İlk hedefimiz, 100 bin rakamını geçmek. Bu az bir rakam değil ama Galatasaray taraftarının miktarı düşünülünce, çok bir rakam da değil. GSM operatörü olmak, Galatasaray için başlattığımız çok büyük bir projenin parçası. Ardından taraftar kartı, kredi kartı, internet tv, mobil tv gibi yeni çalışmalar gelecek. Taraftarımız bizi hep destekledi. Bu işte de bizi yalnız bırakmayıp, lider yapacaklardır.”

Haber Listemize Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir