Transformer 2: Yenilerin İntikamı

tekrar karşımızda. Transformers’ın birincisi büyük bir seyirci kitlesine ulaşması yapımcıları ikinci filmini çekmesini sağladı. Transformers 2 açıklamalara göre 26 Haziran tarihinde vizyona girecekmiş. Büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Fragmana bakıldığında yenilerin intikamı farklı olacak. Bakalım dünyada kalan iyiler mi kazanacak yoksa uzaydan tekrar gelen yeniler mi?

transformers 2 Gösterim Tarihi: 26 Haziran 2009

Yönetmen: Michael Bay

Senaryo: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Ehren Kruger

Oyuncular: John Turturro, Josh Duhamel, Shia LaBeouf, Megan Fox, Tyrese Gibson, Rainn Wilson, Jonah Hill, Matthew Marsden, Kevin Dunn, Teresa Palmer, Samantha Smith, Peter Cullen, Julie White, Darius Mccrary, Cornell Womack, Robert Bizik, ısabel Lucas, Romon Rodriguez, Mark Ryan, Jareb Dauplaise, Yvetta Young, Jonathon Trent, Aaron Hill

Tür: Bilim Kurgu / Aksiyon / Fantastik / Gerilim / Macera / Romantik

Müzik: Steve Jablonsky

Süresi: 130 dk

Görüntü Yönetmeni: Mitchell Amundsen, Ben Seresin

Transformers 2: Yenilerin İntikamı Fragmanı

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir