Galatasaray Fenerbahçe Maçı

-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala internet ortamında taraftar grupları arasında yaşanan hoş atışmalar gündeme geldi. Turkcell Süper Ligin 27. Haftasında karşılaşacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe‘nin puanları aynı fakat ikili averajdan dolayı Fenerbahçe ligde 3. sırada yer alıyor.

Ligin bitimine daha 8 hafta olmasına rağmen şampiyonluk yarışı son sürat devam ediyor. Bazen Sivasspor yeniliyor ve arkasından 3 büyükler yakaladım derken Sivasspor tekrardan diriliveriyor. Trabzonspor ise çok gerilerde kaldı diyebiliriz. Elindeki avantajı çok kötü kullandı ve şuan 47 puanla Galatasarayın ardından ligde 5. sırada yer alıyor.

Bu yarış takımlar arasında bu şekilde devam ederken ezeli rekabetin yaşandığı Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftar gruplarının arasında da benzer bir yarış sürüyor. İşte dev derbiye doğru hazırlanan taraftar gruplarının sanal atışması;

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

  1. Anonymous 13/04/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir