100 TL Taksitle Ev Başvurusu Nasıl Yapılır?

TOKİ’nin İstanbul’dan İzmir’e Erzurum’dan Van’a kadar 18 ilde satacağı 45 metrekarelik konutlar için başvurular 25 Mart’ta başlıyor.

100 tl'ye evBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirmeyi planladığı “yoksula taksitle 45 metrekarelik konut” projesine başvuruların 25 Mart 2009 tarihinden itibaren ilgili valiliklere yapılacağı açıklandı.

Çalışmama koşulu var

İstanbul’dan İzmir’e, Erzurum’dan Van’a kadar 18 ilde inşa edilecek toplam 10 bin 112 adet brüt 45 metrekare 1+1 daireler için yapılacak başvurularda koşullar şöyle: Alıcıların 30 yaş ve üzerinde olması, projenin bulunduğu il veya ilçe sınırları içerisinde en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması, Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı’na) tabi olmaması.

 

Sakarya, Van ve Eskişehir’deki projelerin inşaatının başladığını, diğer illerdeki projeler için ise sırayla ihaleye çıkacaklarını söyleyen yetkililer, proje kapsamında konut sayısının ilk etapta 12 bin 500’e kadar çıkacağını, 2011 yılı sonuna kadar ise toplam 50 bin konutun teslim edilmesinin planlandığını kaydetti.

1 AYDA BİTECEK

24 bin ile 30 bin TL aralığında peşinatsız olarak satışa sunulacak olan konutlara başvurular en geç 1 ay içinde sonuçlandırılacak.

AA

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir