Nokia 5800 XpressMusic 7 Şubatta Türkiye’de Satışa Sunulacak

’nın ilk dokunmatik telefonu olan 5800 XpressMusic’in Türkiye fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi açıklandı…

Nokia 5800 XpressMusic Çıkış Tarihi

Nokia’nın dokunmatik ekranlı ilk müzik cihazı Nokia 5800 XpressMusic, 7 Şubat’tan itibaren tüm Türkiye’de Nokia Shop’larda satışa sunulacağı açıklandı. 7 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’da İstinye Park Nokia Shop’tan 5800 XpressMusic alan ilk 100 kişiye ise Ceza’nın elinden telefonu alma şansını yakalıyor olacaksınız. Aynı zamanda bu ilk 100 şanslı kişi Sennheiser PMX 100 marka kulaklığında sahibi olacak.

Daha önce Avrupa’da satışa sunulan 5800 XpressMusic, 3 Şubat’ta Ghetto’da Avrupanın en çok beğenilen şarkıcısı olan Emre Aydın’ın vermiş olduğu bir konserle tanıtımı yapılmıştı. Yurtdışında satışa sunulduğu günden buyana satış rekorları kıran Nokia 5800 XpressMusic ile ilgilenenler içinde ayrıca nokia.com.tr diye bir site açılmış. Bu siteye Ocak ayı başından itibaren 10.000’e yakın kişinin başvuruda bulunduğu bildirilmiş.

Nokia 5800 XpressMusic Fiyatı

Nokia Türkiye Pazarlama Müdürü Çiçek Uyansoy İcan, Nokia 5800 XpressMusic ürününün gerek teknolojisi, gerekse tasarımı ile çok başarılı bir müzik telefonu olduğunu belirtti ve şunları söyledi: "Türkiye’de yaptığımız fokus grup çalışmalarında, özellikle genç tüketicilerin, ürünün dokunma, paylaşma ve müzik gibi işlevleri bir arada sunmasından hoşnut kaldıklarını gördük. Ürün-fiyat dengesi de beğeniyle karşılanan özellikler arasında. Tavsiye edilen son tüketici fiyatı 899 TL olan ürünümüz, 7 Şubat’ta satışa sunulacak."

Nokia 5800 XpressMusic Resimleri

nokia 5800 xpressmusic nokia 5800 xpressmusic2 nokia 5800 xpressmusic3 nokia 5800 xpressmusic4

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir