Normal doğum artık ödüllü


Takip ettiğim haber siteleri arasında olan samanyoluhaber sitesinin köşesinde şu haber ilgimi çekti ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Haberin içeriği ise şöyle; bakanlığı bundan sonra normal doğun yaptıran doktorlara daha fazla ödül vereceği hakkında. Evet, yanlış duymadınız normal doğum yaptırmaya çalışıyor bakanlığı. Belki son zamanlarda medyada yeralan haberleri takip ettiyseniz, sezeryanla doğumun arttığı yönünde birçok haber bulmanız mümkün. Nedeni ise çok basit, hastanelerin aldıklar katkı payları. Burada insafsız başhekimlerin rolu çok fazla. Çünkü bir hastanede ne olup bittiğini en iyi şekilde takiple yükümlü olan kişi onlar ve döner sermayeden iyi miktarlarda pay alan da yine başhekimler. Herşeyin başını onlar çektiğine göre bu konuda bakanlığın veya hükümetin, artık kimin görev alanına giriyor sa, ilgili makamın gerekenleri yapmaları gerek. Çünkü benim bildiğim kadarıyla, ki ben erkek olmama rağmen, sezeryanla doğum hem anne açısından sağlıksız bir yöntem, hem de doğan bebek açısından. haberi devamı

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

  1. seyit celik 16/08/2011

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir