Milli Eğitim Bakalığı 30 bin Kadrolu Öğretmen Ataması

30 bin öğretmen ataması" src="http://www.aksamuzeri.com/wp-content/uploads/2009/05/meb.jpg" alt="30 bin öğretmen ataması" width="272" height="204" />30 bin yeni öğretmen alımını öngören Genel Kadro ve Usulü hakkında KHK’de değişiklik yapılmasına ilişkin yasa tasarısı Meclis’e sunuldu.

Binlerce öğretmenin merakla beklediği haber sonunda açıklandı. Yeni Millli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu göreve yeni geldiği Milli Eğitim Bakanlığında görevine hızlı başladı ve daha önceden tasarlanmış olan 30 bin kadrolu öğretmen ihtiyacı için gerekli tasarıyı Meclise sundu. Bu yeni tasarı yasalaşırsa 30 bin sözleşmeli öğretmenin kadrolu olması hayatli gerçekleşmiş olacak.

Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı eğitim ve öğretimin aksatılmadan sürdürülmesi için 30 bin öğretmen kadrosu ihdas edilmesini içeriyor.
[ad name=”250×250″]
Tasarının gerekçesinde, Milli Eğitim Bakanlığının bilgi çağının gereklerine ve bilgi toplumunun beklentilerine cevap verebilmek için çeşitli değişim ve gelişim projeleri hazırladığı belirtilerek, ”Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilgi çağının ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verebilecek ve yetişmelerini sağlayacak şekilde eğitim ve öğretimin aksatılmadan sürdürülebilmesi bakımından öğretmen kadrosu ihdası yapılması zorunlu hale gelmiştir” denildi.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir