Birbirinden İlginç Laptop Kılıfı ve Çanta Tasarımları

kullanıyorsanız ve satın aldığınız firma size klasik siyah bir laptop kılıfı vermiştir. Eğer bu klasik laptop kılıfları hoşunuza gitmiyorsa biraz farklı bir laptop kılıfı arıyorsanız bu haberimiz tam size göre. Latptopları sadece gerekli bilgi ve evraklarımızı taşımanın yanında artık bir aksesuar olarak görmenin zamanı geldiğine inanıyorsanız tanıtıcağımız son derece ve harikası diyebileceğimiz laptop kılıf ve çanta tasarımları yazımızı okumaya devam edin.

İnce ve Laptop Kılıfı

İnce ve zarif bir tasarımı olan bu laptop kılıfımız ile laptoplarınızı dış etkenlere karşı korumaya almış olacaksınız. Laptop'unuz ile birebir boyutlarda yapılan bu ile daha küçük ve daha sağlam bir koruma sağlamanız mümkün.

laptop kılıfı" src="http://farm4.static.flickr.com/3657/3525216376_e6185e7ea7_o.jpg" alt="" width="450" height="300" />

MacTruck- Sert Alüminyumdan Yapılmış Laptop Kılıfı

Laptopunuzu çok sağlam bir kılıf ile korumaya almak istiyorsanız bu kılıf tam size göre. Bu kılıfımız alüminyumdan yapılmış ve sağlamlığı konusunda hiçbir şüpheniz olmasın. 🙂 Üzerinde zıplamak serbest. 😀

Daha fazlası için tıklayın.

zp8497586rq
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.