Türk Telekom NeTTbook Kampanyası

nettbook" src="http://lh3.ggpht.com/_-3zxbVVlxmA/SeH6TwpOHgI/AAAAAAAACoI/USHu6aZ8pTg/%5BUNSET%5D.jpg?imgmax=800" alt="türk telekom nettbook" width="218" height="163" />Türk İnternetinin hakimi olan Türk Telekom müşterilerine NeTTbook vereceğini duyurdu. Bu yeni kampanya ile Türk Telekom müşterileri ayda 29,90 lira ödeyerek LG marka X110 model bir NeTTbook sahibi olabilecek.

NeTTbook kampanyası katılmak için neler gerekli?

Sadece Türk Telekom müşterileri bu kampanyadan yararlanabilecekler. Kampanyadan yararlanabilmek için Türk Telekom ile bir sözleşme imzalamak gerekiyor. Bu sözleşmenin süresi 24 ay olacak ve bu süre boyunca müşteri ayda 29,90 lira ödemeyi taahhüt etmiş olacak.

Türk Telekom Müşterileri bu taksitleri abonesi oldukları hatta yansıtılmış olarak ödeyecekler. Bu şekilde hem Türk Telekom 24 ay süre ile abonelerini sabitlemiş olacak hem de müşterilerine teknolojinin son harikası NeTTbook sahibi yapmış olacak.

Çamlıbel, RahaTT kampanyası ile 3 ay gibi kısa bir sürede 400 bin adet kablosuz ev telefonunu kullanıcılara ulaştırdıklarını bildirerek, açıklamasında ”Uygun ödeme koşullarıyla pazara sunduğumuz NeTTbook kampanyasına da aynı ilginin gösterileceğini bekliyoruz” ifadesine yer verdi.

Stoklarla sınırlı olan Türk Telekom NeTTbook kampanyasının, 31 Mayıs 2009 tarihine kadar geçerli olacağı duyurulan açıklamada, bilgisayarın özelliklerine ilişkin şunlar kaydedildi:

”LGX110 model netbooklar, yakınsama ürünleriyle uyumlu olması, hafifliği, ekran boyutu ve diğer teknik özellikleriyle kullanıcılarına netbook sahibi olmanın tüm avantajlarını bir arada sunuyor. Intel Atom 1,6 GHz işlemci, 160 GB kapasiteli SATA HDD sabit disk ve 1 GB hafızaya sahip LG netbooklarda dahili web cam özelliği de yer alıyor. Kompakt yapısıyla dikkati çeken LG X110 model netbooklar, kampanya dahilinde lacivert ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Kampanyanın lojistik ve dağıtım süreci Mersa Elektronik ve Teknolojik Ürünleri Ticareti A.Ş. tarafından yürütülüyor.”

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

  1. Pross&Parazit Aytaç TANK 21/04/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir