TTnet 2010 Afrika Milli Takım Reklamı

’in Türkiye takımlar sponsoru olduğunu biliyoruz. Daha önce önemli milli maçlar öncesi çok güzel çekimlerine imza atmışlardı. Bunlardan bir tanesi TTnet Avrupa 2008 Avurupa Kupası öncesi yayınlanmaya başlayan ANA SPONSOR reklamıydı. Bu reklamda TTnet oyuncularının annelerinin kendi aralarında ki konuşmaları ele alınmıştı.

TTnet’in yeni Türkiye A Milli Takım Reklam Filmi ise önceki reklamdan biraz farklı. Birçoğumuz çocukluğumuzda mahalle  aralarında futbol oynadığımızda yabancı futbolcularında isimlerini söyleyerek kendimizi o futbolcularla özdeşleştiriyorduk. Bu herhalde yapmayan yoktur. İşte TTnet’in yeni reklamını çıkış noktası burası. Afrikalı çocuklar kendi aralarında futbol oynuyorlar ve oyun oynarlarken Türk Milli takımı oyuncularının isimlerini kendileriyle özdeşleştiriyorlar.

Sonuç itibariyle reklamımız güzel olmuş. Başarılı bir reklam olacağını ve ne kadar yankı oluşturacağını ise önümüzde ki günlerde göreceğiz.

TTnet 2010 Milli Takım Reklamı

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

2 Comments

  1. akbaba 09/07/2010
  2. Anonymous 24/03/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir