Sevgililer Günü Hediyeleri:Ekolojik Hediye

Sevgililer gününün yaklaşması ile birçok aşığı sevgilime ne hediye alacağım telaşı sarmış olmalı! Bu gün sizlere tanıtacağımız 14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri alışılagelmiş hediyelerden biraz farklı. Bu hediyeler ne bir elmas, ne bir pırlanta ne de bir çiçek 🙂 Bugün sizlere bir kaç hediye tanıtacağım.

valentinesjewelrymain

kolye

Bu ile temiz su havzalarının korunması konusunu aşkınıza hatırlatabilirsiniz. Bu ürünü almak için 85 $ gibi bir meblağ ödemeniz gerekiyor. Bu kolye gümüş kaplama ve her satılan ürünle Birleşmiş MilletlerSu insan hakkıdır” kampanyasına bağış yapmış olacaksınız.

nişan yüzüğü

Green Karat Geri Dönüşümlü Mücevher

Pırlantalar bayanların tutkunu oldukları takıların arasında yer almakta. Fakat bu gün konumuz ekolojik bir hediye olduğu için pırlanta veya elmas alın demeyeceğim. Bunun yerine Green Karat adlı bir firmanın çevre dostu ve aynı zamanda geri dönüştürülmüş gümüş, altın ve platin kullanılarak yapılan ekolojik mücevherleri öneriyorum.

yüzük

FELT Yüzük

Bu yüzükler yünden yapılmış ve çok eşsiz bir yüzük. Fiyatı 28 $ ve farklı farklı renkleri mevcut, almak istiyorsanız sizi buraya yönlendirelim.

küpe

Geri Dönüştürülmüş Cam Küpe

Bu küpe çok basit bir görünüme sahip olmakla beraber çok fazla çevreci bir ürün. Bu küpe geri dönüştürülen cam atıklarından yapılmış bir küpe ve bu küpeyi almakla çöplüklerde atık olarak yok olmayı bekleyen camların tekrardan kullanılmasını sağlamış oluyorsunuz. 🙂 Bu arada fiyatı 55 $ ve satış yeri burada.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

3 Comments

  1. Tobi Stein 03/08/2010
  2. hediye 15/06/2009
  3. Anonymous 21/03/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir