Sıra Dışı Buz Kalıpları

kalıbı deyip geçmeyin. Çok farklı şekiller verilebiliyor. Standart dikdörtgen prizma şekli dışında farklı farklı kullanılarak bakın nasıl buz şekilleri çıkartılabiliyor muş.

icecubetrays21 Alfabe Buz Kalıbı

Alfabenin bütün harflerini bu buz kalıpları ile oluşturabilirsiniz. Tabi iletmek istediğiniz mesajları da buzlu yazılarla iletmeniz mümkün.

icecubetrays19

Buzdan Uzay Aracı

Buzdan uzay aracı dedik çünkü çocukluğumuzun kara kutu atarilerinde en favori oyunlarından biridir. Uzaylıları avlamak ve level atlamak. Artık bu uzaylı avını neredeyse gerçeğe yakın olarak yapılan PC oyunları ile oynayabiliyoruz. Buzdan uzay aracı artık nostalji oldu ve bu nostaljiyi isterseniz kola bardağınızda isterseniz içki bardağınızda yaşayabilirsiniz. Tercih sizin.

icecubetrays15

Kuru Kafa Buz Kalıbı

Kuru kafa şekli verilebilen bir buz kalıbı. Kola bardağınızda bir kuru kafanın olması sizce nasıl?

icecubetrays20

Golf Topu Buz Kalıbı

Golf topu şeklinde bir buz kalıbı. Eğlenceli dakikalarınıza daha da hatırlanır hale getirmek sizin elinizde.

icecubetrays14

Titanik Buz Kalıbı

Efendim Titanik 1912 yılında bir kere battı ve daha sonra ardından kaç kere filmlerde batırıldı. Bir kerede siz bardağınızda Titanik’i batırın. Çok şey mi istedik sizden. 🙂

icecubetrays08

Pİ Sembol Buz Kalıbı

Matematik ile aranız iyi olmayabilir ama bu Pİ şeklinde bir buz kalıbını meşrubat bardağınızı süslemeyeceğiniz anlamına gelmez. Pi işareti şeklinde bir buz ile meşrubat bardağınızın kenarını süsleyebilirsiniz.

icecubetrays01

Yüksek Topuk Ayakkabı Şeklinde Buz Kalıbı

Sizi bilmem ama ben içtiğim meşrubatta bir çift yüksek topuklu bir ayakkabının olmasını istemezdim. Buz olduğunu bilsem bile. Siz ister miydiniz böyle bir şey?

icecubetrays04

Mermi Şeklinde Buz Kalıbı

Bazen James Bond filmlerinde özel sahnelerde olmadık yerlerden tek atımlık mermiler çıkabiliyor. İşte buna benzer bir olayı bir davette misafirlerinizi yaşatabilirsiniz. Mermi şeklindeki bu buzlarla tabi.

 icecubetrays03

Çilek Buz Kalıbı

Bu kalıbı içeceklerinize güzellik katmak için kullanabileceğiniz çilek şeklinde buz hazırlamanızı sağlıyor.

icecubetrays16

Buzdan Gülücük Yapan Buz Kalıbı

İçeceğinizin içine farklı bir buz kalıbı istiyorsanız size farklı bir alternatif daha. Buzdan Gülücük yada Forzen Smiles.

icecubetrays17

Tetris Buz Kalıbı

Tetris oynamayan herhalde yoktur. İçeceğinizde tetris şeklinde buz kütleleri nasıl olurdu?

icecubetrays02

Fosil Buz Kalıbı

Efendim bu buz kalıbımız biraz eskiye dayanıyor. Fosilleşmiş dinozorları eritip içmek isterseniz tam istediğiniz buz kalıbı bu.

icecubetrays05

Kılçık Buz Kalıbı

Partilerde içecekleriniz daha serin tutmak sadece sıkıcı buz kalıpları ile sağlıyorsanız çok geride kaldınız demektir. Bu buz kalıbımız ise aynı balık kılçığı gibi. Gibisi yok işte balık kılçığı.

icecubetrays06

Buz Prensesleri İçin Sihirli Yıldır Kalıbı

Buz kalıbı farklı şekillerde olabiliyor. Daha doğrusu suyu istediğimiz şekli verebildiğimiz için buz kalıpları daha güzel duruyor. Bu buz kalıbımızla Buzdan Sihirli bir çubuk yapabilirsiniz. Ve tabi evde küçük kardeşlerinizi eğlendirebilirsiniz.

icecubetrays18

Mücevher Şeklinde Buz Kalıbı

Buzlu içecek içerken suyun içinden veya meşrubatınızın içinden elmas benzeri bir şey görmeniz sizi şaşırtır. İşte bu şaşkınlığı misafirlerinize yaşatabilirsiniz.

icecubetrays07

Kar Kristali Şeklinde Buz Kalıbı

Bu tasarımımız ise çok farklı. Kar tanesinin kristaline benziyor. Tasarımcısı ise Ignacio Pilotto.

icecubetrays09

Gitar Şeklinde Buz Kalıbı

Müzik dinlemeyi ve müzikli ortamlarda bulunmayı seviyorsanız bu buz kalıbı sizin için. Söz konusu ortamlarda bulunamadığınız zamanlarda bile bu buz sayesinde bulunduğunuz ortamı biraz olsun farklılaştırabilirsiniz. Tabi gitar şeklinde ki buz kalıbı ile.

icecubetrays10

LEGO Şeklinde Buz Kalıbı

LEGO dünyanın her tarafında bilinen bir marka, oyuncak. Birçoğunuzun Lego’su olmuştur. İşte bu Lego hayatımızı o kadar etkilemiş olmalı ki bir tasarımcı bu Legoları buz kalıbına bile dönüştürmüş. Belki bu kalıplarla yeni bir oyuncak yapabilirsiniz.

icecubetrays12

Ev Yapımı LEGO Buz Kalıbı

Bu buz kalıbımızda ev yapımı bir Lego buz. Nasıl yapıldığını ise burada anlatmışlar.icecubetrays11

Cool Shooters Buz Kalıbı

icecubetrays13

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

7 Comments

  1. Ayten 03/03/2016
  2. eren 14/01/2012
  3. ümit 25/05/2011
  4. melike 21/04/2011
  5. erdinc 04/04/2011
  6. memet 23/03/2010
  7. musa 14/12/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir