Yüksek Çözünürlüklü Duvar Kağıtları

Birbirinden güzel ve harika duvar kağıtlarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu duvar kağıtlarını shiftdelete takipçileri mutlaka görmüşlerdir. Ben shiftdelete takipçileri olmayanlar için bir kerede aksamuzeri.com da yayınlamak istedim. Malum bir çok kişi bilgisayarın başında en az 5-6 saatini geçiriyor ve bu ekranın sıkıcı Windows ekranları olması insanın içini karartabiliyor. Bir değişiklik olsun diye arada bir duvar kağıdınızı değiştirmenizde fayda var. Bilindiği üzere her gün aynı şeyleri yaparak beyin tembelleşebiliyor. Aynı şekilde aynı renk bir ekrana bakmak ta bir süre sonra insanın tembelleşmesine neden olabilir. Neyse sözü fazla uzatmadan sizleri birbirinden güzel 12 tane duvar kağıt koleksiyonumuza alalım.

Son olarak resimlerin üzerine tıkladığınız zaman duvar kağıtlarının büyük hallerini görebilirsiniz.

random_wp_66_12 random_wp_66_01 random_wp_66_02 random_wp_66_03 random_wp_66_04 random_wp_66_05 random_wp_66_06 random_wp_66_07 random_wp_66_08 random_wp_66_09 random_wp_66_10 random_wp_66_11

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir