Galatasaray-Bordeaux Maçının Golleri

- Maçının özeti ve golleri.

Maçı D-Smart olmadığından izleme imkanım olmadı ama bir Fenerbahçe taraftarı olarak radyodan dinledim ve ilk saniyelerde gol yemesiyle tamam bu işi Bordeaux noktaladı dedim. Fakat bu oyunun adı , ne zaman ne olacağı, kaçıncı dakikada golün geleceği hiç belli olmuyor. İlk golümüz arda attı ve ikinci yarıda Leeds United tan beri takip ettiğim ve hayranı olduğum futbolcu, Harry Kewel’ın mükemmel ötesi bir golü beni ve tabi ki Galatasaray taraftarlarını ümitlendirdi. Bu dakikalarda 2000 yılı gözümün önüne geldi. O zaman da böyle bir Fransız ekibine karşı son maç sloganı ile çıkılmıştı. Bu ekip Monaco’ydu ve Monaco’yu Hagi’nin mükemmel futbolu ve golü ile tur atlanmış ve nihayetinde kupa Türkiye’ye gelmişti. Acaba son zamanlarda zor günler geçiren GS buna benzer bir olayı tekrar yapabilir mi diye düşünmüyor değilim. İnşallah böyle bir şey gerçekleşir ve kendi ülkesinde bu kupayı kaldıran takımlar arasına ismini yazdırır. Darısı diğer takımlarımızın ve özellikle Fenerbahçe’min başına.

Buyurun maçın gollerine alalım sizi.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir