Birbirinden Farklı Kitap Ayıraçları

bookmarks17

Birbirinden ilginç ve farklı tasarımlarda tasarlanan kitap ayıraçları.

Dünyanın farklı yerlerinden farklı tasarımcılar tarafından tasarlanan eşsiz ve bir o kadar da ilgi çekici kitap ayıraçları.

Save

Bu yaratıcı kitap ayıracı bir disket işareti ile yapılmış. Basit ve akılcı bir .

 bookmarks01

LED Işıklı Kitap Ayıracı

Bu tasarım ise gece yatmadan önce kitap okumayı sevenlere hitap ediyor. Kendine haz bir tasarımı var ve bu tasarımı sayesinde hem kitap ayıracı olarak kullanabiliyorsunuz, hem de kitap okurken size LED ışığı sayesinde etrafınızdakileri rahatsız etmemenizi sağlıyor.

bookmarks09 

bookmarks10

 bookmarks11

Skyline Bookmark   

Metal tasarımı ile farklı bir tasarım olduğunu hissettiriyor.

bookmarks15 

Liquid Bookmark

Bu tasarımların her biri tasarımcısı tarafından elle yapılmış ve her biri birbirinden farklı tasarımlar.

bookmarks08bookmarks07bookmarks06

Favbook Bookmark

Bu kitap ayıracı ise çok farklı. Kitap ayıracında rahat okumayı sağlayan bir cam var ve ayrıca bu camın etrafı ise gümüş kaplanmış metalden bir çerçevesi var.bookmarks12 bookmarks13 bookmarks14

MARK Bookmark

Avnish Gautam tarafından tasarlanan bu kitap ayıracımız ise OLED tabakası sayesinde geceleri kitap okurken sizin ışık kaynağınız olacak. İstediğiniz parlaklıkta ayarlanabilen bu OLED ekranlı kitap ayıracı ile karanlık gecelerde zevkle kitap okuyabileceksiniz.

bookmarks04 bookmarks05

Abracadabra Puffy Bookmark

Bu kitap ayıracı ile artık kaldığınız yerden kolaylıkla devam edeb ileceksiniz. Özel tasarımı ile içinde hava barındıran ve parmağınızın ucu ile sıktığınızda kitabın  ayıraçla temas ettiği yer havalanıyor. Sizde kolayca kaldığınız sayfadan devam ediyorsunuz.

bookmarks02bookmarks03

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir