Avea Her Yöne Sınırsız Tarifesine Nasıl Geçebilirim?

Her Yöne Sınırsız Kampanyası

Avea yeni bir kampanya ile geldi. Kampanyaya ilk baktığımızda çok iddialı görünüyor. Avea’nın reklamlarında 55 TL ye her yöne sınırsız konuşturma sloganıyla ses getirmiş durumda.

avea her yöne sınırsız tarife

İşin Aslı

 

Avea’nın verdiği bilgilere göre “Türkiye’deki her yeri sınırsız aratan ilk ve tek faturalı tarife! Ayda sadece 55 TL’ye evi, işi, diğer operatörleri sınırsız arayın, doya doya konuşmanın keyfini çıkarın!” şeklinde bir açıklama yapıldı. Fakat göz ardı edilmemesi gereken bir nokta var, o da 55 TL ye ÖİV ve KDV dahil değil. ÖİV ve KDV dahil fiyatı ise 66,65 TL ye çıkıyor. Yani neredeyse 70 TL.

Her Yöne Sınırsız Kampanyasına Nasıl Abone Olurum?

Her yöne sınırsız kampanyasına abone olmak için heryonesinirsiz yazıp 6363’e SMS göndererek “Her Yöne Sınırsız” tarifesine geçmek mümkün. Ayrıca diğer Avea tarifelerinden her yöne sınırsız tarifesine geçtiğinizde abonelerden bir kere olmak üzere KDV ve ÖİV dahil 66,65 TL abonelik işlem ücreti alınacak. Yani bu ücreti ödeyerek ilk ay 123,30 TL ödeyerek her yöne sınırsız kampanyasına dahil olmuş olacaksınız.

Kampanyanın Detayları

  • Kampanya sadece yurtiçi aramalar için geçerli.
  • Aylık toplam 10.000 dakika konuşmadan sonrası kampanya dışı kabul edilecek ve abonelerden KDV ve ÖİV dahil 48,47 kuruş/dakika tarifeye yansıtılacak. Ayrıca kampanya kötüye kullanılması yönünde bir izlenim bırakırsa Avea her an müdahale edebilir.
  • Tarife kapsamındaki hatlar FCT Cihazları ile kullanılamaz. Aksi durumun tespiti halinde abone hat başına 300 TL ücret ödemeyi ve AVEA’nın hattı HerYöne500 tarifesine taşıyabileceğini kabul eder.
  • Mevut aboneler “heryonesinirsiz” yazıp 6363’e SMS yolladıklarında “her yöne sınırsız tarifesine geçebilecekler.
  • Her yöne sınırsız tarifesine ilk geçişlerde abonelerde bir kereye mahsus olmak üzere 66,65 TL tarifeye geçiş ücreti alınacak.

Her Yöne Sınırsız Kampanyası Ücretlendirme

Aylık Ücret 55 TL
Şebeke İçi Sınırsız-Ücretsiz
Sabit Hatlar Sınırsız-Ücretsiz
Diğer Operatörler Sınırsız-Ücretsiz
SMS 21 Kr/SMS

Yukarıdaki fiyatlara % 18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi Hariç fiyatlandırma tablosudur. Bütün vergiler dahil olduğu zaman ise fiyatlandırma şu şekilde olmakta;

Her Yöne Sınırsız Kampanyası Ücretlendirme (Vergiler Dahil)

Aylık Ücret 66,65 TL
Şebeke İçi Sınırsız-Ücretsiz
Sabit Hatlar Sınırsız-Ücretsiz
Diğer Operatörler Sınırsız-Ücretsiz
SMS 25,5 Kr/SMS

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

3 Comments

  1. Anonymous 25/03/2009
  2. Anonymous 23/03/2009
  3. cagugur 07/03/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir